Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beindultak a hóágyúk a magyar síterepeken!

2019.12.29. Bata Attila

Végre az időjárás is észrevette, hogy a naptár szerint tél van. Az utóbbi napokban, de főleg az előző éjszaka elég hideg volt a hóágyúzáshoz, így több hazai neki látott a pályák (ismételt) előkészítésének.
Mátraszentistván
Mátraszentistván
Mátraszentistánban csütörtökről péntekre virradóra tudták ismét megkezdeni a hóágyúzást. Az ülőlifthez vezető "főpályán" és a tanulópályákon dolgoznak, ez utóbbira van esély, hogy hamarosan megnyílhat.
Szintén hóágyúznak Eplényben, ahol egyszer már szintén felépítettek egy fél méter vastag hóalapot, de az időjárás tönkretette. Tegnap éjszaka és ma reggel a síterep felső részét szórták meg a hóágyúk. Ma délelőtt már a völgyben is csökkent a hőmérséklet, itt is elindult a hógyártás.
Eplény
Eplény
Szintén a felső részen kezdték meg a hóágyúzást Visegrádon. Az üzemeltetők tájékoztatása szerint, ha marad a kedvező hideg, akkor minimum 3 éjszakai munka szükséges a nyitáshoz.
Visegrád
Visegrád
Kékestető déli oldalán is beindították a hóágyúkat. Ahogy ez a lenti webkameraképen is látható, készül a pálya felső része.
Kékestető
Kékestető
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.