Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnaptól már lehet síelni Bormióban

2008.11.01. Bata Attila

Vasárnaptól már lehet síelni Bormióban Az üzemeltetők elképzeléseihez idén az időjárás is partner volt, így vasárnaptól már lehet síelni az olaszországi Bormio síterepén. Az utóbbi napok havazásai jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy jelenleg síelésre alkalmas hó fedi a fenti pályákat. Az igazi szezon december elején kezdődik.
Egyelőre a 2600-3000 méter közötti pályákat nyitják meg a nagyközönség előtt, a hó minősége az időszaknak megfelelően természetes és mesterséges hó keveréke. Két lift fog üzemelni a következő napokban, a 11-es számú nagykabinos Bormio 2000 - Cima Bianca és a négyszemélyes (14-es számú) Valbella - Bormio 3000 ülőlift.

Az előszezoni időszakra a napijegyek 20, illetve 12 euróba kerülnek. Más bérletek egyelőre nem érvényesek, de a szezonbérletesek 50 százalék kedvezményt kapnak a fenti árakból. A tervek szerint a 2008/2009-es szezon hivatalos megnyitójára december 4-én kerül sor.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.