Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bryan Adams, Sting és Simply Red nyitja meg a síszezont Schladmingban

2024.09.23. Wesselényi Andrea

A tavalyi dupla Robbie Williams koncert 25 ezer nézőt vonzott, idén még nagyobb szenzációval indítja a szezont Schladming. Három egymást követő napon három világsztár ad majd koncertet a Planai völgyállomáson december elején.
A jegyeket és a hétvégére szóló sícsomagokat online árusítják, link a cikk alján
A jegyeket és a hétvégére szóló sícsomagokat online árusítják, link a cikk alján
Az esemény THE GRAND FESTIVAL néven került be a stájerországi programnaptárba. A szezonnyitó koncertek 2024. december 6-án, 7-én és 8-án lesznek. Pénteken és szombaton 20:00 órától, vasárnap pedig 17:00-kor kezdődik a show, hogy a hétvégére érkezők még időben hazatérhessenek.

A Leutgeb Entertainment Group, a program szervezője hatalmas bulit ígér és e téren tavaly már bizonyított. 2023 decemberében Robbie Williams duplakoncertje összesen 25 ezer nézőt vonzott a helyszínre, mi is ott voltunk. Beszámolónkat ld. ebben a cikkben.
Mindkét nap teltház volt, összesen 25.000 néző látta tavaly a dupla koncertet | Fotó: Vanray
Mindkét nap teltház volt, összesen 25.000 néző látta tavaly a dupla koncertet | Fotó: Vanray
Nyár elején jelentették be, hogy emelik a tétet: három világsztár lesz az idei Ski Opening vendége, de a neveket titokban tartották. Július 24-én egy Reiteralmon rendezett ünnepélyes sajtótájékoztatón hirdették ki a fellépők nevét, ezen az eseményen mi is ott voltunk egyetlen magyar meghívottként. Előtte egy játékban (ld. ebben a cikkben) arra kértük olvasóinkat, tippeljék meg a sztárok nevét, de végül senki nem találta el a három nevet. Bryan Adams, Sting és Simply Red helikopterrel érkeztek a sajtóeseményre és válaszoltak az újságírók kérdéseire. Mindhárman tudnak és szeretnek síelni, akár a sípályákon is összefuthatunk majd velük a koncertek utáni napokban. Nézd végig a sajtótájékoztatón készült képeket!
JEGYVÁSÁRLÁS 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Falkensteiner Hotel Schladming csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
4 csillagos Superior szálloda 450 méterre Schladming/Planai sípályáitól. Nagy wellness részleg fűtött beltéri/kültéri medencével, szaunavilággal, fitneszteremmel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kukoricza Hacienda
Magyar személyzettel működő szálláshely Tauplitz síterepétől 5 km-re. 2-4 fős felújított szobák, többségéhez kis konyhasarok is tartozik. Szolgáltatások: társalgó, gyereksarok, TV, Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.