Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újra síelhető a Breuil-Cervinia feletti gleccser

2008.11.01. Bata Attila

Újra síelhető a Breuil-Cervinia feletti gleccser Az őszi szünet után szombattól újra lehet síelni az olasz Breuil-Cervinia feletti Plateau Rosà gleccserén. Ezzel a nyitással az idei téli szezon is kezdetét veszi a svájci Zermatt terepével szomszédos és összekötött olasz völgyben. A síterep új menedzsmenttel kezdi meg az idei szezont.
Az Aosta-völgyben található síterep új üzemeltetők kezébe került az idei szezonban, akik néhány felújítást máris véghezvittek a síterepen. A megújult kiszolgáló létesítmények mellett felújították a hétvégétől újra üzemelő 12 személyes kabinos liftet, amely a kényelemre sokkal érzékenyebb síelőknek lehet megnyugtató megoldás a hosszú út alatt.

Előszezonban, december 21-ig, a legolcsóbb napijegy 34 euróba kerül majd, amely csak a Breuil-Cervinia pályarendszerre érvényes, a szomszédos svájci Zermatt síterepére is érvényes nemzetközi bérlet 46 euróba kerül majd előszezonban.

A változásoknak köszönhetően síbérleteket már nemcsak a helyszínen, hanem az interneten és sms-ben is meg lehet vásárolni.

Tonale (Presena), egy másik olasz gleccser, jelenleg zárva tart. A nyitás időpontja az időjárástól függ.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.