Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok-dél: pénteken egy euróért lehet síelni

2013.12.12. Bata Attila

Ismét egy euróért lehet síelni Szlovákiában! Ezúttal Chopok déli részén érvényes az akció a mostani pénteken, december 13-án. Ezen a hétvégén adják át a déli rész új parkolóját és a felújított szállodát, ahol szintén egy euróért lehet finomságokat kapni.
Pénteken adják át a nagyközönségnek a Krupova lift aljában épített, 520 autó befogadására alkalmas új parkolót, valamint a felújított Srdiečko szállodát. Ebből az alkalomból a déli oldalon egy euróért lehet síelni egész nap. Ami a pályákat illeti, jelenleg két piros (Krupová és Slnečná), valamint egy kék (Hotelová) pálya üzemel. Ez valamivel több, mint két kilométernyi pálya. Tervek szerint péntekre még megnyílhat a Zjazdárska fekete pálya is. Az aktuális pályaviszonyokról további információ itt található.

A szállodába is érdemes lesz betérni egy kis melegedésre. Itt is egy eurós áron lehet néhány dolgot kapni, például: puncsot, házi süteményt, helyi pirítóst, kis üveges sört vagy gyógynövényes teát. Sőt akár egy hétvégét is nyerhetnek azok a szerencsések, akik jól tippelik meg, hogy a felújított szálloda lobbijának a dekorációjához mennyi faanyagot használtak fel.

KOMMENTEK
Chopoker | 2013.12.12. 10:36
Hó szempontjából sok jóra számítani nem lehet sajnos! Szép napos, enyhe, megkockáztatom, hogy inkább meleg idő lehetséges. Én ha mennék, akkor a tavaszi síruhámat vinném. Időjárási jóslatok a jövőre nézve is elkeserítőek. Ilyen hosszú zavartalan napos időre tavasszal is ritkán lehet számítani, ez elkeserítő számomra. A karácsony előtti frírájdos terveimnek esélye 5% alá csökkent. Aki bújt, aki nem, és megy, az az 1 Eurós ajánlatokkal kárpótoltathatja magát. A naptejet biztos ami biztos, érdemes vinni, hátha kelleni fog. Kíváncsian várom majd a "bulibesíelők" élménybeszámolóját a fórumon.

Tippem a beépített fa mennyiségére: biztosan kevesebb, mint a 2004-es tátrai pusztításban kidőlt fa! :-)
Chopoker | 2013.12.13. 14:55
Az elmúlt 24 órában nem fagyott a D-i oldalon, ma délelőtt a csúcson +15C, lenn +20C körül volt a hőmérséklet. Nagyon ijesztő a helyzet, és az előrejelzés szerint a folytatás sem ad túl sok okot optimizmusra!:-( Viszont a livecam szerint sokan "1 euróskodnak" ma!

Szállástippek
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Chopok
A Chata Chopok egy stílusosan berendezett, modern házikó az Alacsony-Tátrában, Bystrá falucskában. Maximum 9 fő elszállásolására alkalmas, Myto pod Dumbierom-tól 1,7 km-re Tále-tól 2,8 km-re, míg a Chopok déli oldalától 8,7 km-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.