Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jasna: sikeres terhelésteszt az új liften (videó)

2009.12.07. | Szerző: Bata Attila
Jasna: sikeres terhelésteszt az új liften (videó) Múlt csütörtökön tartották az új Otupné – Brhliská lift terheléspróbáját. A régi négyszemélyes Tátrapoma liftet felváltó új nyolcszemélyes Doppelmayr lift átment a teszteken, és már lehet készülni a szezonra, igazából már csak az kellene, hogy egy nagyobb havazás megérkezzen az Alacsony-Tátrába.
A csütörtökön végrehajtott próbán körülbelül 21 tonnának megfelelő homokot és követ töltöttek be zsákokba, amelyekkel megterhelték a 65 közlekedő kabint. A próbán a kabinokat felfelé menetben 100 százalékos terheltséggel, lefelé menetben pedig 30 százalékos terheléssel tesztelték.

Nem csak az Alacsony-Tátrában, hanem a Magas-Tátrában is készülnek a szezonra. Hosszú idő után a hétvégén először indították el a lifteket, lanovkákat, és a siklót a Magas-Tátra síterepein. A kedvezőtlen időjárás miatt a síterepeknek bőven volt idejük az ilyenkor szokásos műszaki felülvizsgálatok elvégzésére. A magas-tátrai síterepek december 19-re tervezik az idei szezonnyitót.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »