Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csókkamera Valentin napon a schladmingi versenyen

2013.02.13. | Szerző: Bata Attila
Csókkamera Valentin napon a schladmingi versenyen Az észak-amerikai sportrendezvények egyik velejárója a csókkamera (KissCam), amelyet holnap, Valentin nap alkalmából, a schladmingi alpesi sí világbajnokságon is bevetnek a rendezők. A hatalmas helyszíni kivetítőkre kerülhetnek az éppen csókot vagy puszit váltó párok.
h i r d e t é s
Valentin nap alkalmából újabb meglepetésre készülnek az osztrák rendezők, amelyben segítségükre lesz a népszerű csokigyár, a Milka is. A csütörtöki női óriás-műlesikló verseny alatt tízezer doboz bonbont osztanak majd szét a nézők között, sőt azok között is, akik be sem jutna a nézőtérre, és a stadion környékén töltik a versenyt. A szervezők szerint elsősorban hölgyeknek fognak adni az édességből, természetesen férfiaknak sem mondanak nemet, de szeretnék, hogy ne egyedül lássanak neki, hanem osszák meg a kedvesükkel, ha hazaértek.

Csókkamera egy jégkorong bunyó közben, 0:47-től kezdődnek a csókok :)
Másik újdonság az amerikai sportokból már ismert csókkamera lesz. Az amerikai kosárlabda meccsek szünetében, vagy akár egy nagyobb bunyó alatt a jégkorongmeccseken bevett szokás, hogy egy kamera pásztázza a nézőteret, és akiket megtalál, azoknak bizony illik csókot adni egymásnak. Obama elnöktől David Beckhamig számos híresség került már a csókkamera látószögébe. A síverseny nézőit is egy ilyen kamera fogja pásztázni és a párok vagy csak véletlenül egymás mellé került emberek a célegyenes hatalmas kivetítőjére kerülnek majd, természetesen egy hatalmas szív közepébe illesztve. Az alkalomnak, vagyis a szponzornak megfelelően, a szerelmes szív lila színben jelenik meg a párok körül.

A technikai versenyeket csütörtöktől kibővített lelátó előtt rendezik meg, a szervezők további helyeket alakítottak ki a célegyenes körül és a mostantól megrendezett versenyeket már harminc ezren nézhetik közvetlenül a célban.

2013.02.13. 21:01:28 százas
Biztosan jól esik a hidegtől lila ajkaknak egy forró csóki!
2013.02.13. 22:35:05 százas
Talaltam egy kapcsoldo weboldalt:
felhaborodotthazastarsak.com
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »