Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csókkamera Valentin-napon a schladmingi versenyen

2013.02.13. Bata Attila

Az észak-amerikai sportrendezvények egyik velejárója a csókkamera (KissCam), amelyet holnap, Valentin-nap alkalmából, a schladmingi alpesi sí világbajnokságon is bevetnek a rendezők. A hatalmas helyszíni kivetítőkre kerülhetnek az éppen csókot vagy puszit váltó párok.
Valentin nap alkalmából újabb meglepetésre készülnek az osztrák rendezők, amelyben segítségükre lesz a népszerű csokigyár, a Milka is. A csütörtöki női óriás-műlesikló verseny alatt tízezer doboz bonbont osztanak majd szét a nézők között, sőt azok között is, akik be sem jutna a nézőtérre, és a stadion környékén töltik a versenyt. A szervezők szerint elsősorban hölgyeknek fognak adni az édességből, természetesen férfiaknak sem mondanak nemet, de szeretnék, hogy ne egyedül lássanak neki, hanem osszák meg a kedvesükkel, ha hazaértek.

Csókkamera egy jégkorong bunyó közben, 0:47-től kezdődnek a csókok :)
Másik újdonság az amerikai sportokból már ismert csókkamera lesz. Az amerikai kosárlabda meccsek szünetében, vagy akár egy nagyobb bunyó alatt a jégkorongmeccseken bevett szokás, hogy egy kamera pásztázza a nézőteret, és akiket megtalál, azoknak bizony illik csókot adni egymásnak. Obama elnöktől David Beckhamig számos híresség került már a csókkamera látószögébe. A síverseny nézőit is egy ilyen kamera fogja pásztázni és a párok vagy csak véletlenül egymás mellé került emberek a célegyenes hatalmas kivetítőjére kerülnek majd, természetesen egy hatalmas szív közepébe illesztve. Az alkalomnak, vagyis a szponzornak megfelelően, a szerelmes szív lila színben jelenik meg a párok körül.

A technikai versenyeket csütörtöktől kibővített lelátó előtt rendezik meg, a szervezők további helyeket alakítottak ki a célegyenes körül és a mostantól megrendezett versenyeket már harminc ezren nézhetik közvetlenül a célban.

KOMMENTEK
százas | 2013.02.13. 21:01
Biztosan jól esik a hidegtől lila ajkaknak egy forró csóki!
százas | 2013.02.13. 22:35
Talaltam egy kapcsoldo weboldalt:
felhaborodotthazastarsak.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon /1100 m tszfm./, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.