Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dobogókő, Visegrád és vasárnap Eplény is síelhető

2010.12.04. Bata Attila

Dobogókő, Visegrád és vasárnap Eplény is síelhető A Budapest környéki erős havazást kihasználva beelőztek a Duna-kanyar pályái. Először csütörtökön Visegrádon, majd péntektől Dobogókőn lehetett síelni. Vasárnaptól már hóágyúzott pályával megkezdi a szezont Eplény is a Bakonyban, a Duna-kanyar két síterepe továbbra is nyitva tart a hétvégén.
Komoly hideggel és 30-40 centiméteres természetes hóval találkozhatnak azok, akik szombat reggel Dobogókőre látogatnak. A pálya nagy részét előző éjszaka leratrakolják, érdemes tehát a reggeli nyitásra odaállítani.

A hosszútávfutó magányossága után a visegrádi síelő magányáról is filmet lehetett volna készíteni, hiszen sajnos kevesen éltek a hirtelen jött lehetőséggel, a csökkentett árakkal és a nyugodt, tömegmentes síeléssel. Visegrád a hétvégén is nyitva tart, várhatóan már többen lesznek, mint az előző napokban.

Esti síelés tegnap Visegrádon
Esti síelés tegnap Visegrádon
A komolyabb hóágyúarzenállal büszkélkedő síterepeink közül Eplény nyithat ki először. Itt szombaton még a pályát építik, leghamarabb vasárnap reggel lehet síelni az egyes pálya teljes hosszában, amelyhez a négyszemélyes ülőlift közlekedik majd.

Mátraszentistvánban a hétvégén fognak neki a hóágyúzásnak és a pályaépítésnek. Ha a hétközi kisebb enyhülést és várható esőzést sikeresen átvészeli a frissen gyártott hó, akkor jövő héten szombaton, december 11-én, már a Síparkban is lehet síelni.
KOMMENTEK
PEDRO | 2010.12.04. 00:03
Nem is rossz ötlet, filmet csinálni Szivák Bandiról!
supy | 2010.12.04. 15:28
nem tudjátok hol nyílik ki a park először?
Basslovers | 2010.12.04. 22:11
Sopronban is lehet síelni! Bár nem kezelt a pálya, de lehet! A felvonó is működik! Hétvégén 9-től 5-ig, hétköznap azt hiszem rövidebb ideig.

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.