Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Dobogókő, Visegrád és vasárnap Eplény is síelhető

2010.12.04. | Szerző: Bata Attila
Dobogókő, Visegrád és vasárnap Eplény is síelhető A Budapest környéki erős havazást kihasználva beelőztek a Duna-kanyar pályái. Először csütörtökön Visegrádon, majd péntektől Dobogókőn lehetett síelni. Vasárnaptól már hóágyúzott pályával megkezdi a szezont Eplény is a Bakonyban, a Duna-kanyar két síterepe továbbra is nyitva tart a hétvégén.
Komoly hideggel és 30-40 centiméteres természetes hóval találkozhatnak azok, akik szombat reggel Dobogókőre látogatnak. A pálya nagy részét előző éjszaka leratrakolják, érdemes tehát a reggeli nyitásra odaállítani.

A hosszútávfutó magányossága után a visegrádi síelő magányáról is filmet lehetett volna készíteni, hiszen sajnos kevesen éltek a hirtelen jött lehetőséggel, a csökkentett árakkal és a nyugodt, tömegmentes síeléssel. Visegrád a hétvégén is nyitva tart, várhatóan már többen lesznek, mint az előző napokban.

Esti síelés tegnap Visegrádon
Esti síelés tegnap Visegrádon
A komolyabb hóágyúarzenállal büszkélkedő síterepeink közül Eplény nyithat ki először. Itt szombaton még a pályát építik, leghamarabb vasárnap reggel lehet síelni az egyes pálya teljes hosszában, amelyhez a négyszemélyes ülőlift közlekedik majd.

Mátraszentistvánban a hétvégén fognak neki a hóágyúzásnak és a pályaépítésnek. Ha a hétközi kisebb enyhülést és várható esőzést sikeresen átvészeli a frissen gyártott hó, akkor jövő héten szombaton, december 11-én, már a Síparkban is lehet síelni.
2010.12.04. 00:03:38 PEDRO
Nem is rossz ötlet, filmet csinálni Szivák Bandiról!
2010.12.04. 15:28:03 supy
nem tudjátok hol nyílik ki a park először?
2010.12.04. 22:11:28 Basslovers
Sopronban is lehet síelni! Bár nem kezelt a pálya, de lehet! A felvonó is működik! Hétvégén 9-től 5-ig, hétköznap azt hiszem rövidebb ideig.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 211 vendég és 23 regisztrált felhasználó látogatja.