Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Bükk, Dobogókő és Zemplén is várja a síelőket

2013.02.09. MTI / sielok.hu

A Bükk, Dobogókő és Zemplén is várja a síelőket Négy sífelvonó működik szombaton a bükki síparadicsomban, Bánkúton - tette közzé honlapján a síklub, és ugyancsak működnek a felvonók a sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandparkban is. A Budapesthez közeli Dobogókőn is lehet síelni péntek óta.
Az elmúlt napok havazásának köszönhetően 55-60 centiméteres hó borítja a bánkúti pályákat, a hőmérséklet szombat kora délelőtt mínusz 6 fok volt. A síklub szerint a pályák állapota kiváló.

A Pilisben is beindították a liftet pénteken, egész hétvégén lehet síelni. Tegnap csodálatos időjárás fogadta a Dobogókőre érkezőket, ahogy ez a képeken is látszik.

A Sátoraljaújhely mellett kialakított Zemplén Kalandparkban a pályákat 150 centiméteres hó fedi a hóágyúzásnak és a héten esett 25 centiméternyi hónak köszönhetően. A Magas-hegyen három felvonót és négy pályát használhatnak a sízők.

KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.