Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyre több magyar vendég a Ski amadé sírégióban

2008.09.15. sielok.hu

860 kilométer sípálya, 270 modern felvonó, több, mint 4000 hóágyú, 71 millió eurós idei fejlesztés - csak pár tényszerű adat arról, hogy miért látogatja évről-évre egyre több honfitársunk a Ski amadé régiót.
A Ski amadé síterület mindössze egy órás autóútra található Mozart szülőhelyétől, Salzburgtól. A 860 kilométeres pályarendszerben 280 km könnyű, 483 km közepes és 97 km nehéz pálya közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az kezdő, profi, síelő, vagy snowboardos.

A Ski amadé sikere abban rejlik, hogy az öt különálló síterületet (Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig, Grossarltal) egyetlen síbérlettel használhatjuk. A közös síbérlettel akár minden nap más pályarendszeren síelhetünk, ami garantáltan változatos síélményeket nyújt. A főszezonban egy hatnapos síbérlet felnőtteknek 189 euróba, gyermekeknek 98 euróba kerül.

A hóbiztonság tekintetében a Ski amadé síterepei az élen járnak: a sípályák mintegy 80 százaléka hóágyúzható. Éjszakánként 120 pályakarbantartó gép és 170 alkalmazott veszi kezelésbe a pályákat, hogy másnap tökéletesen karbantartott pályák várják a síelőket. Az idei fejlesztésekre összesen 71 millió euró jutott, melyből új felvonókat építettek, bővítették a hóágyúrendszert és fejlesztették a síterepek élményrészlegeit.

A befektetések megtérülni látszanak, ugyanis a Ski amadé szövetségben eltöltött vendégéjszakák száma a 2007/08-as szezonban 9%-al, összesen 6,9 millió vendégéjszakára nőtt. Ezek közül is a magyar vendégéjszakák száma 11,76 %-al növekedett!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.