Menü ≡

Egyre több magyar vendég a Ski amadé sírégióban

2008.09.15.
860 kilométer sípálya, 270 modern felvonó, több, mint 4000 hóágyú, 71 millió eurós idei fejlesztés - csak pár tényszerű adat arról, hogy miért látogatja évről-évre egyre több honfitársunk a Ski amadé régiót.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A Ski amadé síterület mindössze egy órás autóútra található Mozart szülőhelyétől, Salzburgtól. A 860 kilométeres pályarendszerben 280 km könnyű, 483 km közepes és 97 km nehéz pálya közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az kezdő, profi, síelő, vagy snowboardos.

A Ski amadé sikere abban rejlik, hogy az öt különálló síterületet (Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig, Grossarltal) egyetlen síbérlettel használhatjuk. A közös síbérlettel akár minden nap más pályarendszeren síelhetünk, ami garantáltan változatos síélményeket nyújt. A főszezonban egy hatnapos síbérlet felnőtteknek 189 euróba, gyermekeknek 98 euróba kerül.

A hóbiztonság tekintetében a Ski amadé síterepei az élen járnak: a sípályák mintegy 80 százaléka hóágyúzható. Éjszakánként 120 pályakarbantartó gép és 170 alkalmazott veszi kezelésbe a pályákat, hogy másnap tökéletesen karbantartott pályák várják a síelőket. Az idei fejlesztésekre összesen 71 millió euró jutott, melyből új felvonókat építettek, bővítették a hóágyúrendszert és fejlesztették a síterepek élményrészlegeit.

A befektetések megtérülni látszanak, ugyanis a Ski amadé szövetségben eltöltött vendégéjszakák száma a 2007/08-as szezonban 9%-al, összesen 6,9 millió vendégéjszakára nőtt. Ezek közül is a magyar vendégéjszakák száma 11,76 %-al növekedett!
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »