Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elképesztően síelnek Bode Miller hároméves ikrei

2023.08.21. Bata Attila

Szokták mondani, hogy az alma nem esik messze a fájától. Ebben az esetben az egykori síelő világklasszis, az amerikai Bode Miller hároméves ikrei mutatják meg, hogy minden esély megvan arra, hogy apjuk nyomdokába lépjenek.
A pálya ördögei (Kép: morganebeck /Instagram)
A pálya ördögei (Kép: morganebeck /Instagram)
Természetesen ebben az esetben is a szülők tesznek meg mindent azért, hogy a gyerekek egyre jobban síeljenek. A sítanulás mellett egy fura rekord is eszébe jutott az anyukának, Morgan Becknek, az egykori röplabdázónak. Miután értesült arról, hogy a Gorsuch család ikrei négyévesen 100 napot síeltek egy szezonban, eldöntötte, hogy fiatalabb ikrei ezt a rekordot megdönthetnék.

Olyan nagyon nem kellett erőltetni a rekordot, hiszen az ikrek a tavaly előtti szezonban is, amikor a covid miatt nem volt egyszerű síelni, már 76 napot töltöttek a havon.

Tavaly november 28-án kezdték a szezont, karácsonykor két héten át csak síeltek, majd április 6-ra elérték a 100. sínapjukat a szezonban. A szülők szerint a két fiú, Aksel és Asher az élet minden területén szeretnek egymással versenyezni, így ez a rivalizálás jó hatással van a síelésükre is.

Idén ősszel már elfoglaltabbak lesznek, hiszen elérik az óvodás kort, és az oviból nem lesz olyan egyszerű ilyen gyakran hiányozni. Az is lehet, hogy a Miller család nem marad újabb rekord nélkül, hiszen az egyéves lányuk, Scarlett követheti őket. Az anyuka már azon gondolkozik, hogy milyen új rekordot dönthetne meg. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.