Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elmarad a március 15-i havas szezonzáró Murauban

2020.03.11. sielok.hu

Most kaptuk a hírt, hogy elmarad a Dockyard Havas Szezonzáró Murauban. Idén 28. alkalommal rendezték volna meg az év legnépszerűbb sí és snowboard rendezvényét a magyarok kedvenc ausztriai síterepén.

KÖZLEMÉNY A HAVAS SZEZONZÁRÓ LEMONDÁSÁRÓL

A Magyar Síszövetség és a Magyar Snowboard Szövetség a Külügyminisztériumtól kedden éjszaka megkapott írásos tájékoztatás alapján együttesen azt javasolta a Dockyard Havas Szezonzáró Szervezőbizottságának, hogy a 2020-as versenyeket ne tartsa meg. A megkapott állásfoglalás egyértelműsíti, hogy az esemény megtartása ismeretlen kockázatokkal jár, így a 2 szövetség és a szervezők (együttesen mint Szervezőbizottság) azt a döntést hozta, hogy a 2020-as kreischbergi eseményt nem rendezi meg.

Sajnálatosan az új koronavírussal összefüggően a helyzet Európában óráról órára változik, így – különös tekintettel a külföldi helyszínre – meg kellett hozni ezt a súlyos döntést. Tesszük ezt úgy, hogy mi 100 százalékosan készen álltunk a verseny csütörtöki rajtjára, de meg kell értenünk, hogy bizonyos helyzetekben áldozatokat kellett hozzunk. Megértjük és sajnáljuk, hogy ez sokaknak jelentős kellemetlenséget okoz. Az elmúlt 28 év során számos nehézséggel szembesültünk – hóhiány, hótorlaszok, vihar – de ez az első eset, hogy egy külső körülmény hatására el kell tekintenünk az esemény megtartásától. Az érintettektől elnézést kérünk és egyben kérjük a megértésüket és együttműködésüket!

A lemondás csak a Havas Szezonzáró versenyeit és a kapcsolódó programokat érinti. Kreischberg síterep a legutóbbi – ottani vezetéstől kapott – információnk szerint mindenféle korlátozás nélkül üzemel, így a versenyen túli sportlehetőségek és szolgáltatások nyitva állnak a kiutazók számára.
KOMMENTEK
patkaizsolt | 2020.03.11. 11:21
Sajnos várhatóak hasonló döntések. Talán a szükséges rossz kategória.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓ
Relax Resort Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
2008-ban épült modern, színvonalas szálloda a kreischbergi pályák tövében, kb. 150 méterre a kabinos lifttől! A 6. emeleten található, panorámás wellness szolgáltatásai: élménymedence, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.