Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: az összes felvonó üzemel a hétvégén

2017.01.06. Bata Attila

A síterep tervei szerint a hétvégére az összes felvonót beindítják, amely hazánkban a legnagyobb kapacitást jelenti, vagyis óránként 7350 főt tudnak a liftek szállítani. Az összes pálya még nem nyílik meg, de folyamatosan hóágyúznak és újabb pályák nyílhatnak meg a hétvégén is.
Hétvégén üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, 1-es csákányos, 2-es csákányos, 3-as csákányos, T1-es tanulófelvonó, T2-es tanulófelvonó, és a T3-as tanulófelvonó, vagyis az összes sílift.

A pályák közül szerdán nyílt meg az A4-es, a hétvégi tervekben a Q2-es pálya alsó szakaszának, valamint a Q7-es pálya megnyitása szerepel. A jelenleg is használható pályák (A1, A4, A6, A7, Q3 - összesen 3700 m), valamint a hétvégi ígéretekkel együtt összesen 4100 méterre nőhet a síelhető pályák hossza az Eplényi Síarénában.

A hó vastagsága a fő pályákon átlagosan 80-85 cm, a minősége fergeteges - az üzemeltetők honlapja szerint
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.