Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Érkeznek az ötletek Lackenhof megmentésére

2022.02.01. | Szerző: Bata Attila
Ismeretes, hogy a magyar határhoz közeli Lackenhof-Ötscher majdnem a bezárás sorsára jutott novemberben. Ideiglenesen megoldódott a síterep helyzete, de a jövő még egyáltalán nem biztos. A helyiek a jövővel kapcsolatos fejlesztési ötleteket várnak a környék kedvelőitől.
h i r d e t é s
Tavaly novemberben a síterep megmenekült a bezárástól, miután a tartomány saját cége két évre átvette az üzemeltetést. Az Alpin GmbH egy honlapot indított, ahol a helyiek és a síterep téli-nyári kedvelői írhatnak javaslatokat, hogy lehetne javítani a régió helyzetét a jövőben.

A honlapon többek közt bemutatják a helyi közönséget, akik elmondják, hogy számukra mit jelent a síterep. Annak mindenki örül, hogy megmenekültek a bezárástól, de azzal is tisztában vannak, hogy a folytatáshoz új ötletek kellenek.
Január végéig 330 javaslat érkezett, amelyet mindenki olvashat az oldalon. Sőt, aki úgy gondolja, hogy értelmes ötletekkel tudná segíteni a helyieket, azok még február 28-ig beküldhetik a honlapra. Az ötleteket összegyűjtik, a legjobbakat márciusban kiválasztják, a győztest pedig áprilisban hirdetik ki. Az ötletadók között nyereményeket is kisorsolnak, a legjobb javaslatot egy egészéves, téli-nyári kombinált szezonbérlettel jutalmazzák.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »