Menü ≡

Te is jelentkezhetsz sarkköri kutyaszános túrára!

2018.11.19. | Szerző: sielok.hu
Bárki pályázhat a jövő áprilisban esedékes, 300 kilométeres Fjällräven Polar 2019 túrára, amely során a világ 10 régiójából kiválasztott 20 nyertes jelentkező 5 nap alatt szeli majd át az északi sarkkör legszebb tájait szánhúzó kutyák segítségével.
h i r d e t é s
A résztvevők utaztatásáról, felkészítéséről, az út során használt felszerelésekről, valamint az étkezésről is a szervező, a svéd túrafelszerelés-gyártó Fjällräven gondoskodik.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A pályázók 2018. november 15. és december 13. között tölthetik fel jelentkezésüket a Fjällräven Polar hivatalos oldalára, és ugyanebben az időszakban gyűjthetnek a honlapon szavazatokat közösségi csatornáik, ismerőseik és egyéni ötletek segítségével.
Minden régióból két versenyző indulhat, egy a túra honlapján összegyűlt szavazatok, egy pedig a nemzetközi zsűri döntése alapján, ahol a kreativitás, a frappáns megoldások és az elhivatottság bemutatása lesznek a döntő szempontok. Tavaly a 24 éves magyar lány, Zaja Kitty képviselte a közép- és kelet-európai régiót az expedíción, miután kreatív pályázatával a közel 5000 jelentkező közül a harmadik legtöbb szavazatot gyűjtötte világviszonylatban.

Itt tudtok szavazni a magyar jelentkezőkre:
https://polar.fjallraven.com/apply-for-polar/entries/?order=popular&country=100
2018.11.19. 09:55:00 AniSzabó
Sziasztok,
Én is jelentkeztem, kérlek szavazzatok rám:
https://polar.fjallraven.com/contes...tant/?id=5460
Köszi,
Anita
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »