Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fjällräven Polar - már lehet jelentkezni!

2017.11.16. sielok.hu

Készen állsz egy életre szóló sarkköri kalandra? Akkor ne habozz, küldd el a jelentkezésed a Fjällräven Polar 2018 sarkköri kutyaszános túrára!
2018-ban is elrajtol a Fjällräven Polar kutyaszános kalandtúra
2018-ban is elrajtol a Fjällräven Polar kutyaszános kalandtúra

Kihívás és kaland mindenkinek

A svéd túrafelszerelés-gyártó 1997 óta évente rendezi meg az egyhetes kutyaszános túrát az északi sarkkörön azzal a céllal, hogy bebizonyítsa: minőségi felszereléssel és megfelelő felkészüléssel az extrém kalandokra hétköznapi emberek is vállalkozhatnak.

A norvég Signaldalen völgytől a svéd Väkkäräjärviig tartó 300 kilométeres út előtt a résztvevők egy többnapos képzésen vesznek részt Stockholmban, ahol különböző workshopok keretein belül felkészülnek a sarkköri viszonyokra.

A résztvevők utaztatásáról, felkészítéséről, az út során használt felszerelésekről, valamint az étkezésről is a szervező, a Fjällräven gondoskodik. Jelentkezni 2017. november 16-tól lehet itt.
A 300 kilométeres út előtt a résztvevők egy többnapos képzésen vesznek részt
A 300 kilométeres út előtt a résztvevők egy többnapos képzésen vesznek részt

Ki jelentkezhet?

A 2018. április 9-15. között esedékes Fjällräven Polaron a világ legkülönbözőbb pontjairól érkező 20 ember vehet részt. Idén ketten indulhatnak majd a közép és kelet-európai régióból, így Magyarországról is jó eséllyel pályázhatnak az érdeklődők.

A jelentkezésnek csupán két feltétele van: csak 18 év felettiek, valamint komolyabb egészségügyi problémával nem rendelkező emberek indulhatnak. A Fjällräven olyanok jelentkezését várja, akik nem félnek a kihívásoktól és az időnkénti extrém időjárási körülményektől, valamint szívesen részt vesznek egy olyan kalandban, amit még az unokáiknak is emlegetni fognak.
A magyarok idén is jó eséllyel pályázhatnak
A magyarok idén is jó eséllyel pályázhatnak

A jelentkezés menete

2017. november 16. és december 14. között a jelentkezők egy bemutatkozó anyagot tölthetnek fel a Fjällräven Polar hivatalos oldalára, amelyben képek vagy videó kíséretében elmondhatják, miért szeretnének részt venni a túrán. Ez elérhető lesz a Fjällräven Polar főoldalán, és ezután bárki szavazhat rá, maximum egyszer.

Az adott régióból legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó automatikusan indulhat a túrán, a másikat pedig a Fjällräven zsűrije fogja kiválasztani a jelentkezési anyag alapján. A bemutatkozót érdemes a lehető legkorábban feltölteni, hiszen a szavazás december 14-én lezárul.
Az életre szóló kalandot jelentő túrára november 16-tól lehet jelentkezni
Az életre szóló kalandot jelentő túrára november 16-tól lehet jelentkezni

Szánhúzó kutyák és végtelen fehérség

A Fjällräven Polar egy életre szóló kalandot jelent minden résztvevő számára. A túrázók nemcsak önmagukról, de a természetről és más élőlényekről is rengeteget tanulhatnak: legjobb barátaik a szánhúzó kutyák lesznek, akiknek etetéséről a nyertes pályázó gondoskodik.

Körülbelül 200 alaszkai és szibériai husky repíti a túra 20 résztvevőjét a végtelen sarkköri tájon át, akikkel - köszönhetően a kutyák rendkívüli alkalmazkodóképességének - általában már az első naptól szoros viszonyt alakítanak ki.
A túra 20 résztvevőjét kb. 200 husky repíti majd
A túra 20 résztvevőjét kb. 200 husky repíti majd
Jelentkezés: http://polar.fjallraven.com/

A 2017-es túra legjobb pillanatai
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.