Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fjällräven Polar - már lehet jelentkezni!

2017.11.16. sielok.hu

Készen állsz egy életre szóló sarkköri kalandra? Akkor ne habozz, küldd el a jelentkezésed a Fjällräven Polar 2018 sarkköri kutyaszános túrára!
2018-ban is elrajtol a Fjällräven Polar kutyaszános kalandtúra
2018-ban is elrajtol a Fjällräven Polar kutyaszános kalandtúra

Kihívás és kaland mindenkinek

A svéd túrafelszerelés-gyártó 1997 óta évente rendezi meg az egyhetes kutyaszános túrát az északi sarkkörön azzal a céllal, hogy bebizonyítsa: minőségi felszereléssel és megfelelő felkészüléssel az extrém kalandokra hétköznapi emberek is vállalkozhatnak.

A norvég Signaldalen völgytől a svéd Väkkäräjärviig tartó 300 kilométeres út előtt a résztvevők egy többnapos képzésen vesznek részt Stockholmban, ahol különböző workshopok keretein belül felkészülnek a sarkköri viszonyokra.

A résztvevők utaztatásáról, felkészítéséről, az út során használt felszerelésekről, valamint az étkezésről is a szervező, a Fjällräven gondoskodik. Jelentkezni 2017. november 16-tól lehet itt.
A 300 kilométeres út előtt a résztvevők egy többnapos képzésen vesznek részt
A 300 kilométeres út előtt a résztvevők egy többnapos képzésen vesznek részt

Ki jelentkezhet?

A 2018. április 9-15. között esedékes Fjällräven Polaron a világ legkülönbözőbb pontjairól érkező 20 ember vehet részt. Idén ketten indulhatnak majd a közép és kelet-európai régióból, így Magyarországról is jó eséllyel pályázhatnak az érdeklődők.

A jelentkezésnek csupán két feltétele van: csak 18 év felettiek, valamint komolyabb egészségügyi problémával nem rendelkező emberek indulhatnak. A Fjällräven olyanok jelentkezését várja, akik nem félnek a kihívásoktól és az időnkénti extrém időjárási körülményektől, valamint szívesen részt vesznek egy olyan kalandban, amit még az unokáiknak is emlegetni fognak.
A magyarok idén is jó eséllyel pályázhatnak
A magyarok idén is jó eséllyel pályázhatnak

A jelentkezés menete

2017. november 16. és december 14. között a jelentkezők egy bemutatkozó anyagot tölthetnek fel a Fjällräven Polar hivatalos oldalára, amelyben képek vagy videó kíséretében elmondhatják, miért szeretnének részt venni a túrán. Ez elérhető lesz a Fjällräven Polar főoldalán, és ezután bárki szavazhat rá, maximum egyszer.

Az adott régióból legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó automatikusan indulhat a túrán, a másikat pedig a Fjällräven zsűrije fogja kiválasztani a jelentkezési anyag alapján. A bemutatkozót érdemes a lehető legkorábban feltölteni, hiszen a szavazás december 14-én lezárul.
Az életre szóló kalandot jelentő túrára november 16-tól lehet jelentkezni
Az életre szóló kalandot jelentő túrára november 16-tól lehet jelentkezni

Szánhúzó kutyák és végtelen fehérség

A Fjällräven Polar egy életre szóló kalandot jelent minden résztvevő számára. A túrázók nemcsak önmagukról, de a természetről és más élőlényekről is rengeteget tanulhatnak: legjobb barátaik a szánhúzó kutyák lesznek, akiknek etetéséről a nyertes pályázó gondoskodik.

Körülbelül 200 alaszkai és szibériai husky repíti a túra 20 résztvevőjét a végtelen sarkköri tájon át, akikkel - köszönhetően a kutyák rendkívüli alkalmazkodóképességének - általában már az első naptól szoros viszonyt alakítanak ki.
A túra 20 résztvevőjét kb. 200 husky repíti majd
A túra 20 résztvevőjét kb. 200 husky repíti majd
Jelentkezés: http://polar.fjallraven.com/

A 2017-es túra legjobb pillanatai
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.