Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Három hazai helyszínen síelhetünk a hosszú hétvégén

2021.03.12. Bata Attila

Az előttünk álló háromnapos ünnepen még pontosan három magyar síterepen indítják be a lifteket, tehát akár naponta máshol is síelhetünk itthon. Sátoraljaújhelyen idén most lehet utoljára síelni, Eplényben és Mátraszentistvánban pedig az időjáráson múlik, hogy meddig tart ki a szezon.
Kép: Intersport Síaréna Eplény
Kép: Intersport Síaréna Eplény
Eplényben a hétvégén az A1-es és A7-es pályák fognak üzemelni, valamint a két ülőlift jár. Fontos, hogy március 15-én az A7-es pályát lezárják és a mellette található kétüléses síliftet innentől kezdve "libegőnek" is nevezhetjük, hiszen hétfőtől már nem a síelőket, hanem a kirándulókat szállítja. Változott a nyitvatartás is, 9-kor nyitnak, de már hamarabb, mostantól 17-kor zárnak!
Mátraszentistvánban az a cél, hogy akár húsvétig lehessen síelni. Itt már 8:30-tól indulnak a liftek, amely 1 óra ajándék síelést jelent minden korán kelőnek március 15-ig.
Sátoraljaújhelyen ezen a hétvégén befejezik az idei szezont. A zárás után megkezdik a közel 20 éve üzemelő libegő lebontását. Tehát a mostani hétvége az utolsó alkalom egy utolsó körre a régi libegőn. Azoknak is van jó hírünk, akik ezt elmulasztanák: a közeljövőben két új libegő épül a Kalandparkban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.