Menü ≡

Három hazai helyszínen síelhetünk a hosszú hétvégén

2021.03.12. | Szerző: Bata Attila
Az előttünk álló háromnapos ünnepen még pontosan három magyar síterepen indítják be a lifteket, tehát akár naponta máshol is síelhetünk itthon. Sátoraljaújhelyen idén most lehet utoljára síelni, Eplényben és Mátraszentistvánban pedig az időjáráson múlik, hogy meddig tart ki a szezon.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Eplényben a hétvégén az A1-es és A7-es pályák fognak üzemelni, valamint a két ülőlift jár. Fontos, hogy március 15-én az A7-es pályát lezárják és a mellette található kétüléses síliftet innentől kezdve "libegőnek" is nevezhetjük, hiszen hétfőtől már nem a síelőket, hanem a kirándulókat szállítja. Változott a nyitvatartás is, 9-kor nyitnak, de már hamarabb, mostantól 17-kor zárnak!
Mátraszentistvánban az a cél, hogy akár húsvétig lehessen síelni. Itt már 8:30-tól indulnak a liftek, amely 1 óra ajándék síelést jelent minden korán kelőnek március 15-ig.
Sátoraljaújhelyen ezen a hétvégén befejezik az idei szezont. A zárás után megkezdik a közel 20 éve üzemelő libegő lebontását. Tehát a mostani hétvége az utolsó alkalom egy utolsó körre a régi libegőn. Azoknak is van jó hírünk, akik ezt elmulasztanák: a közeljövőben két új libegő épül a Kalandparkban.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »