Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Három hazai síterepen lehet síelni karácsonykor

2018.12.26. Bata Attila

Karácsony másnapján három hazai síterep várja azokat a síelőket, akik szeretnének valamit lemozogni az ünnepi bejgli- és egyéb kajaáradat hatásaiból. Eplény és Sátoraljaújhely folyamatosan nyitva tartott az előző napokban, mától Mátraszentistvánban is lehet síelni.
Kép: Eplény Intersport Síaréna
Kép: Eplény Intersport Síaréna
Mátraszentistvánban az ünnepi szünet után ma 9:30-kor nyitottak újra. Jó hír, hogy az ülőlift üzemel, így a 4-es pályán a síterep az aljától a tetejéig besíelhető.

Eplényben folyamatosan lehet csúszni, már a következő időszak nyitvatartását is közzé tették. Pl. ma szuperszerda van, vagyis 17:00 és 21:00 óra között kedvezményes árakon lehet síelni.

A Zemplén Kalandparkban december 22. óta lehet az 1-es pályán síelni, reggel 9-től délután 4-ig.
Sátoraljaújhely, mai webkamera kép
Sátoraljaújhely, mai webkamera kép
Kékestetőn és Bánkúton is havasak a pályák, de síelni még nem lehet. A két síterep webkameráján szánkózókat és gyalogosokat látni, akik szívesen felmentek a hegyekbe egy kis fehér karácsonyért.
Kékestető, fehér a táj
Kékestető, fehér a táj
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.