Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazás havazást követ az Alpokban!

2017.12.11. Bata Attila

Igazán nem panaszkodhatunk az utóbbi napokra vagy az utóbbi hetekre az Alpokban. A természet mintha figyelne arra, hol hiányzik még egy kis hó a szezonkezdethez, aztán gondoskodik az utánpótlásról. Az utóbbi napokban a francia-svájci-olasz határ közelében hullott nagyobb mennyiség.
Tignes
Franciaországban vasárnap is havazott. A hegyekben ismét komoly mennyiség hullott, Tignes-ben egy nap alatt pl. 60 cm. Nagyon úgy néz ki, hogy a havazás folytatódik. Közel egy méter friss havat várnak kedd reggelig a Savoie és Haute-Savoie 2000 méter feletti hegyeiben, Isére régióban pedig 40-80 cm friss havat kaphatnak a fenti pályák.

A francia határhoz közeli Aosta-völgy is bőven kapott a havazásból. A völgy magasabb pontjain 90 cm hullott vasárnap estig. A havazás hétfőn is folytatódik, de ezúttal már a keletebbre található magasabb olasz hegyek is kapnak belőle, további 40-70 cm havat várnak az olasz meteorológusok.

Svájcban is folyamatosan havazott tegnap. St. Moritzban törölni kellett a világkupa versenyeket, így például Miklós Edit sem tudott elindulni az időjárás miatt. 
VARS la Forêt Blanche (Franciaország) vasárnap este
Corchevel, 3-völgy
Val Cenis, Franciaország
Serre Chevalier Briançon
Courmayeur, Olaszország
Verbier, Svájc
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.