Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazás után: javultak a körülmények Szlovákiában

2015.01.06. Bata Attila

Kétnapos havazás frissítette fel a szlovák pályákat a napokban. A legtöbb helyen az év eleje óta szinte megduplázódott a hóréteg vastagsága. Annak ellenére, hogy az utóbbi napokban javultak a hóviszonyok és a héten újabb pályák nyílnak meg, az időjárás még mindig lemaradásban van a szezonhoz képest.
Idén mintha az időjárás is érezné, hogy van mit törlesztenie a szlovák síterepekkel szemben. Mióta 2015 beköszöntött, egyre kedvezőbb az időjárás. Január elseje óta a magasabban fekvő részeken szinte megduplázódott a természetes hó vastagsága.

Jasna
Jasna
Az elmúlt napokban szinte minden síterepen esett 5-10 centiméter hó, és a hóágyúknak köszönhetően átlagosan 10 centivel lett vastagabb a hó a pályákon. A szerencsésebb pályákon 20-25 cm is hullott.
Chopok weboldala 30-40 cm friss havat ír.

A héten átadták az új liftet
Zdiar Strednica síterepén, erről holnap írunk. Péntektől már a meredekebb Nova Hola oldalon is lehet síelni Donovalyban. Mýto pod Ďumbierom síterepén pedig az ülőliftet tervezik beindítani péntektől.

Jasna
Jasna
Ezzel együtt a többi síterepen is egyre több pályát tudnak megnyitni a nagyközönség előtt. Ebben az is segíthet, hogy a következő napokban ismét röpködnek majd a mínuszok a sípályákon, így düböröghetnek a hóágyúk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Jasná Deluxe Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Luxus faházak a Zahradky ülőlift alsó állomásának közvetlen közelében, a sípályák mellett. Igényesen és modernül berendezett standard és deluxe 4-6 fős apartmanok önellátással!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Jasná Deluxe Centrum Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Elegáns, alpesi stílusú, luxus, pályaszállás apartmanok Chopok Grand kabionos felvonójától 50-100 méterre 2-6 fő részére. A faházak egy részében saját kis wellness részleg szaunával, pihenőszobával és kültéri pezsgőfürdővel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Chopok csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, színvonalas, 158 ágyas, családközpontú wellness szálloda Jasna sífelvonóitól 3 km-re a Déményfalvi-völgyben. Szolgáltatásai: nagymedence, szaunák, fitneszterem, bowling, étterem, bár, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.