Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazással indult a szezon a francia síterepeken

2018.11.25. Bata Attila

Az Alpok déli részét kisebb-nagyobb havazás borította be az elmúlt napokban. Nagyobb mennyiségű Svájc déli részén, az olasz síterepeken, és a dél-francia hegyekben hullott le. Franciaországban néhány ismert síterepen megkezdődött a szezon.
Svájc déli részén 30-40 cm, az Olasz-Alpokban 20-30 cm hó hullott a magasabb régiókban. Franciaországban az északi oldalon 15-20 cm, a déli részen, a legmagasabb régiókban 40-55 cm havat hozott a hétvége. Ennek ellenére a dél-francia síterepek még várnak a nyitással, de néhány ismertebb síterep északabbra már megkezdte a szezont.

Ennyi hullott tegnapig
Ennyi hullott tegnapig
Tignes a gleccserén már eddig is fogadta a síelőket, a hétvégétől az alacsonyabban lévő pályákat is megnyitották. Itt még elég kevés pályát használhattak a síelők.

Ezzel szemben Val d'Isere síterepe már a pályák közel 50%-át beüzemelte az első hétvégére, ennek megfelelően már 42 euróba került egy napijegy.

Val Thorens a múlt héten nyitott volna, de kevés volt a hó. Ezen a hétvégén már sikerült kinyitni a pályák kb. 30%-a üzemelt.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.