Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó hóviszonyok itthon is a hosszú hétvégén

2010.03.11.

Jó hóviszonyok itthon is a hosszú hétvégén A várakozásoknak megfelelően, a hosszú hétvége előtt jelentősen megnőtt honlapunkon a külföldi utakat szervező útitárskereső fórumok forgalma, de annak sem kell bánkódnia, aki itthon marad. A hazai síterepeinken is találhatunk síelésre alkalmas havat, sőt egy-két helyen a minőséggel sem lesz gond!
Az idén az a kivételes helyzet állt elő, hogy március 15-re biztosan találunk megbízható vastagságú hótakarót hazánkban, a hóágyúk és a természet közös munkájának köszönhetően.

Sípark - Mátraszentistván

A Sípark ismét nem panaszkodhat az utóbbi napok, valamint az előttünk álló időszak időjárására. Az utóbbi időben sok friss hó esett, az előttünk álló napokban pedig inkább mínuszban fog mozogni a hőmérő higanyszála. Nem csak a hétvégi három nap, de a következő hétvége síelése is biztosnak tűnik Mátraszentistvánban.

Hétvégén mindhárom napon (péntek, szombat, vasárnap) megtartják az esti síelést. Az alábbi képek a csütörtök esti havazás alatt készültek.

Nordica Síaréna Eplény

A Bakonyban ezen a hétvégén ünnepelhetik a szezon 80. napját! Az ünnepi hétvégére egyedi árakkal várják a síelőket, mindhárom napra érvényes bérlet csak 8000 forintba kerül.

Az utóbbi napokban rengeteg havat készítettek (kb. 50 cm) az üzemeltetők, és ehhez még a természet is hozzájárult egy kicsivel. A síelők hétvégén az 1-es pályát használhatják, amelyhez az ülőlifttel és a csákányossal lehet feljutni.

Kékestető

Kékestetőn is esett egy kis hó a hét közepén. A hétvégén üzemel a csákányos és a tányéros lift. Szombaton és vasárnapmegtartják az esti síelést.

Visegrád-Nagyvillám

Visegrád már sokadik újranyitásán van túl az idei szezonban. Péntektől az 1/A pálya üzemel, amíg a hó bírja a terhelést.

Nagy Hideg-hegy

Március 13-15-én a síközpont nyitva tart, több pálya és lift is üzemelni fog. Akciós jegyárakkal és grillpartyval várják a vendégeket.

Bánkút

Péntektől itt is lehet síelni. A további síelésről itt is az időjárás dönt majd.

Sátoraljaújhely - műanyag sípálya

A műanyag borítású pálya is üzemel a hétvégén.
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.