Menü ≡

Jó hóviszonyok itthon is a hosszú hétvégén

2010.03.11.
Jó hóviszonyok itthon is a hosszú hétvégén A várakozásoknak megfelelően, a hosszú hétvége előtt jelentősen megnőtt honlapunkon a külföldi utakat szervező útitárskereső fórumok forgalma, de annak sem kell bánkódnia, aki itthon marad. A hazai síterepeinken is találhatunk síelésre alkalmas havat, sőt egy-két helyen a minőséggel sem lesz gond!
h i r d e t é s
Az idén az a kivételes helyzet állt elő, hogy március 15-re biztosan találunk megbízható vastagságú hótakarót hazánkban, a hóágyúk és a természet közös munkájának köszönhetően.

Sípark - Mátraszentistván

A Sípark ismét nem panaszkodhat az utóbbi napok, valamint az előttünk álló időszak időjárására. Az utóbbi időben sok friss hó esett, az előttünk álló napokban pedig inkább mínuszban fog mozogni a hőmérő higanyszála. Nem csak a hétvégi három nap, de a következő hétvége síelése is biztosnak tűnik Mátraszentistvánban.

Hétvégén mindhárom napon (péntek, szombat, vasárnap) megtartják az esti síelést. Az alábbi képek a csütörtök esti havazás alatt készültek.

Nordica Síaréna Eplény

A Bakonyban ezen a hétvégén ünnepelhetik a szezon 80. napját! Az ünnepi hétvégére egyedi árakkal várják a síelőket, mindhárom napra érvényes bérlet csak 8000 forintba kerül.

Az utóbbi napokban rengeteg havat készítettek (kb. 50 cm) az üzemeltetők, és ehhez még a természet is hozzájárult egy kicsivel. A síelők hétvégén az 1-es pályát használhatják, amelyhez az ülőlifttel és a csákányossal lehet feljutni.

Kékestető

Kékestetőn is esett egy kis hó a hét közepén. A hétvégén üzemel a csákányos és a tányéros lift. Szombaton és vasárnapmegtartják az esti síelést.

Visegrád-Nagyvillám

Visegrád már sokadik újranyitásán van túl az idei szezonban. Péntektől az 1/A pálya üzemel, amíg a hó bírja a terhelést.

Nagy Hideg-hegy

Március 13-15-én a síközpont nyitva tart, több pálya és lift is üzemelni fog. Akciós jegyárakkal és grillpartyval várják a vendégeket.

Bánkút

Péntektől itt is lehet síelni. A további síelésről itt is az időjárás dönt majd.

Sátoraljaújhely - műanyag sípálya

A műanyag borítású pálya is üzemel a hétvégén.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »