Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hintertuxon forgatta legújabb klipjét Ed Sheeran

2017.11.10. Bata Attila

A hazánkban is kedvelt brit énekes legutóbbi videoklipjét az ausztriai Tirol tartományban forgatta, azon belül is Hintertux síterepén. Világszerte tegnap mutatták be a klipet először, amelyben természetesen többször is feltűnik a tiroli panoráma, valamint a gleccser síterepe.
A síterep közleménye szerint három héttel ezelőtt három napon át forgatott Ed Sheeran stábja Tirolban. Az egész forgatást annyira titokban szervezték meg, hogy a síterep is csak a forgatás előtt tudta meg, hogy egy világsztár érkezik hozzájuk.

A helyi idegenforgalmi hivatal munkatársa elmondta, hogy semmi gond nem volt a sztárokkal, akik teljesen közvetlenek voltak mindenkivel. Mindenféle sztárallűröktől mentes, barátságos hangulatban zajlott a forgatás, ahol a világsztár Ed Sheeran mellett az egyre ismertebb amerikai színésznő, Zoey Deutch is szerepelt.

A Tuxer Fernhaus, a Panoramabar, a Sommerbergalm vagy a Hohenhaus Tenne ismerős lehet azoknak, akik megnézik a lenti videót. Az említett épületekhez közeli utcákat mesterségesen havazták be a téli jelentek kedvéért. A klip elején a Mayrhofen vasútállomását ismerhetjük fel. .

Ed Sheeran tegnapi interjújában erősítette meg a tiroli forgatást és elmondta, hogy nagyon tetszett neki a környék. A dalt a karácsonyi szezon slágerének szánták, ezért készítettek egy "havas" videót hozzá.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.