Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ride Indoor Slide Jam a Hó-Show-n

2006. november 11. Helyszín: Hungexpo 'A' pavilon

2006.11.24.

Ride Indoor Slide Jam a Hó-Show-n November 11-én, szombaton a Hó Show-n rendezik meg a Hungexpo 'A' pavilonjában a jövő év februári Snowboard Diákolimpia bevezető eseményét, a Ride Indoor Slide Jam-et. Hazánkban ez az első alkalom, hogy Neveplast műanyag hó borítású pályán beltéri snowboard és freeski versenyt rendeznek.
A legjobb freestyle versenyzők 16:00 órától mérik össze tudásukat, és megmutatják, hogy milyen trükkökre képesek a csúszás közben a slide korlátokon.

A deszkák és a lécek ördögeinek már november 9-től szabad a gyakorlás a pályán, illetve napközben két óránként snowboard bemutató látható, a "Hegycsúcsok királyaival". Bemutatkozik többek között Peiman, Senna, Sipos Bandi, valamint Tomtom akik már több nemzetközi versenyen is bizonyítottak. Aki úgy gondolja, hogy szívesen felvenné a küzdelmet a nagyokkal, a helyszínen nevezhet a szombati eseményre.

A Ride Indoor Slide Jam délután 4 órakor kezdődik. A fergetegesnek ígérkező show-t egy pár ráadás trükk követi ami után a zsűri három kategóriában osztja szét a díjakat. A díjkiosztóra 17:30 órakor kerül sor. A hangulatfelelős DJ Szamosi, aki igyekszik majd úgy keverni a lemezeket, hogy még jobban buzdítsa a freestyle-osokat a győzelemre, a nézőket pedig a szurkolásra.

A pálya adatait tekintve magassága 3 méter , hossza 9 méter , szélessége 4 méter , Neveplast műanyag borítású, a boksz pedig 3 méteres. A tervezés és kivitelezés a 4Seasons Slide Park munkája, akinek tetszik az újfajta gyors műhavon a lesiklás ma már akár Pestlőrincen is űzheti a télisportokat egész évben.

Pestlőrinci Sí és Snowboardpark
XVIII. ker. Városház u. 40.
www.4seasonsslidepark.hu
Info: 06-30 / 575-3263

KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.