Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes síelés a sátoraljaújhelyi műanyag pályán!

2010.06.09. sielok.hu

Ingyenes síelés a sátoraljaújhelyi műanyag pályán! A Zemplén Kalandpark 2010. június 15 és július 15 között ingyenes síelést biztosít minden kedves érdeklődő számára az új "NEVEPLAST" műanyag borítással fedett téli-nyári sípályán!
A 2009 decemberében átadott, 9300 négyzetméter alapterületű műanyag borítású sípályán az év négy évszakán keresztül lehet síelni. A műanyag pálya az úgynevezett "NEVEPLAST" anyagból készült, amelyen a mai carving technika kiválóan alkalmazható, élvezhető, hasonló érzést ad, mintha havas pályán síelne az ember. A sífelszerelésben nem tesz kárt a műanyag viszonylagos puhasága, igény esetén némi felár ellenében sífelszerelést is kölcsönözhetünk. A különleges nyári akció a sípályára és a tányéros liftre vonatkozik, mivel ezt a két elemet egy jeggyel lehet igénybe venni. A díjmentesség nem vonatkozik a sítanfolyamra, a sífelszerelés kölcsönzésre, valamint a libegőre sem, amellyel maga a sípálya érhető el Sátoraljaújhelyről.

Javasolt a kesztyű használata, valamint térd és könyöknél hosszabb ruházat viselése (védőruházat kölcsönzésére nincs mód). A pálya látogatása csak középhaladók, vagy haladók részére ajánlott.

A felvonó a nyitvatartási idő alatt folyamatosan üzemel:
  • Hétfőtől - csütörtökig: 10:00 - 19:00 óráig
  • Péntektől - vasárnapig + ünnepnapokon: 9:00 - 19:00 óráig
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.