Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl: Ellie Goulding koncerttel indul a szezon

2024.09.21. Bata Attila

Az idei szezont is világsztár nyitja Ausztria egyik legjobb síterepén. A tiroli Ischgl ezúttal a brit Ellie Gouldingot állítja színpadra november 30-án. A koncert többnapos síbérlettel ingyenesen megtekinthető.
Ischgl és a koncertjei is fogalommá váltak az elmúlt évtizedekben. Szinte felsorolni is lehetetlen, hogy hány kiváló előadó lépett színpadra az elmúlt közel 30 évben. Csak példának: Deep Purple, Elton John, Rihanna, Robbie Williams, Pink vagy Tina Turner.

Az idén, november 30-án Ellie Goulding áll a színpadra, akinek a „Love Me Like You Do” című dala lehet a legismertebb.
A délutáni előadást érvényes síbérlettel lehet megtekinteni. A koncert napjára 90 euróba kerül a napijegy, amely síelésre és a koncertre is érvényes Többnapos bérletekkel ingyenesen látogatható a koncert. A síterep a tervek szerint november 28-án kezdi a szezont.

Tavaly november végén, szokás szerint nem aprózta el a nyitást Ischgl. Az első napon 32 liftet indítottak be és 112 kilométernyi (!) pályával az Alpok akkori legnagyobb kínálatával kezdték meg a szezont. Az „igazi” szezonnyitót egy héttel később tartották, a színpadon Demi Lovatóval. Egy összefoglaló a tavalyi megnyitóról:
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.