Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: december 1-re tervezik a nyitást

2018.11.28. 2018.11.29. Bata Attila | frissítve: 2018.11.29.

Az elmúlt napokban ismét erőteljesen hóágyúznak a legnagyobb szlovák síterepen. A hóágyúzást már november közepén elkezdték, de az utóbbi napokban le kellett állniuk a kedvezőtlen időjárás miatt. A jelenlegi tájékoztatás szerint december elsején nyit a síterep északi oldala.
Néhány pályával, de szombaton már szeretnék megkezdeni a szezont. Az üzemeltetők felhívják a figyelmet, hogy egyelőre csak korlátozottan lehet síelni, néhány pályát tudnak megnyitni, azokon is változó lehet a hóminőség.

A két nappal ezelőtti tervek szerint az északi oldalon a Biela Púť (13-as kék), Májová (2-es piros Priehyba és Jasná között) és Pretekárska (1-es piros Priehyba és Záhradky között), míg a délin a Zjazdárska (33a) és a Panoráma (34b) pályákat nyitották volna meg a hétvégére.

Ez mára megváltozott és csak az északi oldal három pályáján, összesen kb. 3 kilométer hosszan lehet síelni. A síterep szerint a pályákon kb. 30 cm vastag a hó, jó és korlátozottan használható pályaszakaszokra kell készülni.

A jasnai szezonnyitó hétvégén munkatársunk is ott lesz, a helyszínről jelentkezünk majd havas képekkel!
KOMMENTEK

Szállástippek
Talberg apartmanok
Újonnan átadott, különleges építészeti kialakítású, modern berendezésű, önellátó 2-4 fős apartmanok az erdő szélén, Tále sífelvonójától 2 km-re, szép kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Liptov csillagcsillag
Hotel Liptov, retro Hotel Chopok északi oldalán, a A3-Grand kabinos közelében 2-4-6 fős szobákkal. A legközelebbi sípálya (10a) 350 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Chopok csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, színvonalas, 158 ágyas, családközpontú wellness szálloda Jasna sífelvonóitól 3 km-re a Déményfalvi-völgyben. Szolgáltatásai: nagymedence, szaunák, fitneszterem, bowling, étterem, bár, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.