Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kapruni gleccser: indul a síszezon

2016.10.01. Stánicz Balázs

A tiroli gleccserek után Kaprunban is kezdetét veszi a 2016/17-es síszezon. A salzburgi gleccser mától fogadja a téli sportolókat a felső csákányossal és a mellette lévő pályákkal.
Immáron Kaprunban is síelhetünk, a salzburgi gleccseren a felső csákányos (Magnetköpflift) üzemel és a mellette lévő pályákon hódolhatunk kedvenc téli sportunknak, reggeltől egészen délután három óráig. A sípályához az Alpincentertől a Gipfelbahn nagykabinossal és a Gletscher Shuttle siklóval juthatunk el. A kínálat – ahogy a legtöbb osztrák gleccseren – erősen korlátozott. Jó hír, miszerint vasárnap egy markáns hidegfront érkezik a térségbe, ami véget vet a vénasszonyok nyarának, jó néhány napon keresztül havazás lesz a program, olyannyira, hogy a hét közepe felé akár már 1000 méter körül is havazhat. Jelenleg a nyolc osztrák gleccsersíterep közül heten már csatolhatunk, név szerint Stubaion, Kaunertalon, Pitztalon, Söldenben, Hintertuxon, Mölltalon és Kaprunban. Dachstein gleccseren még várat magára a szezon, az előrejelzések szerint nem sokáig!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Das Alpenhaus Kaprun csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos wellnesshotel mindössze 200 méterre a Maiskogelre/Kitzsteinhornra szállító kis kabinos lift alsó állomásától. Tágas, modern szobák félpanzióval és uzsonnával, uszodás wellness részleg sokféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.