Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Katy Perry koncerttel nyit a szezon Ischgl-ben

2009.09.07. Bata Attila

Katy Perry koncerttel nyit a szezon Ischgl-ben Ischgl vitathatatlanul azok közé az európai téli üdülőhelyek közé tartozik, amely a legtöbb világsztárt csábították egy koncert erejéig a síterepükre. Az utóbbi tíz év sztárinváziója az idén is folytatódik. A november 28-i nyitóbulin az utóbbi évek felfedezettje, Kate Perry ad ingyenes koncertet a síbérleteseknek.
Ischgl az egyik legjobb osztrák síterep, nyitó illetve záró rendezvényei pedig már komoly hírnevet szereztek a síterepnek. Az előző években olyan sztárok nyitották itt a szezont, mint pl. Lionel Ritchie, Rhianna, The Corrs, The Pussycat Dolls, Ronan Keating vagy a tavalyi szezon előtt együtt lépett fel Leona Lewis és Gabriella Cimi. A búcsúbulik fellépői között is számos sztárt köszönthettünk, a tavaly fellépett Kylie Minogue nemcsak a színpadon, hanem a lejtőn is bizonyított a hódeszkájával. Az egy évvel korábban koncertező Elton John inkább csak messziről csodálta a havas lejtőket.

A koncert a síbérlettel rendelkezőknek természetesen ingyenes. Azok, akik csak a koncert napjára váltanának bérletet, azoknak egy kicsit jobban a zsebükbe kell nyúlniuk. A koncert napjára érvényes napijegy a szokásos 43 euró helyett 55 euróba kerül majd. A több napos bérletek ára nem emelkedik a koncert miatt.

A huszonéves kaliforniai énekesnő 2008-ban robbant be a popzene élmezőnyébe az „I Kissed a Girl” és a „Hot N Cold” című dalaival (koncert egyveleg a két dalból a cikk alján), valamint a „One of the Boys” című lemezével.



KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.