Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kékestető 8 cm hó, Eplényben már hóágyúznak!

2018.11.28. | Szerző: Bata Attila
Tegnap reggel óta kisebb-nagyobb megszakításokkal havazik a hegyeinkben. Az Időkép ma reggeli, 6:45-ös térképén az látható, hogy már csak a déli országrészben hull a hó. A havazást a következő napokban hideg váltja fel.
Már Kékestetőn is hóágyúznak
h i r d e t é s
Tegnap reggel még csak 1 cm havat jelentett az OMSZ kékestetői állomása, ez a mennyiség tegnap estére már 8 cm vastagra hízott. A ma reggeli adatok szerint ez a mennyiség nem változott. Kékestetőn továbbra is 8 cm vastag a hó, mindez mínusz 7,1 fokos hőmérséklet mellett.
Havazott Kékestetőn. | Fotó: 2018.11.27.
Hideg volt este a Bakonyban is. Az eplényi síterep tetején reggel 7-kor még mínusz 4-5 fokot mutatott a hőmérő, de éjszaka a völgyben sem volt melegebb mínusz 2 foknál. Az eplényiek kihasználták a hideget és a hegytetőn beindították a hóágyúkat, így most már szépen fehérlik mindkét lift hegyállomásának környéke.
Eplény, a négyüléses hegyállomásánál
Eplény, ma reggel a völgyben
Mától fokozatosan megszűnik a havazás, és hidegebbre fordul az időjárásunk. A mínusz hőmérsékletek egészen a hétvégéig maradnak, majd átmeneti és gyenge enyhülés után a következő hétvégére ismét visszatérhet a hideg.
Webkamera, Mátraszentistván
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »