Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kékestető 8 cm hó, Eplényben már hóágyúznak!

2018.11.28. Bata Attila

Tegnap reggel óta kisebb-nagyobb megszakításokkal havazik a hegyeinkben. Az Időkép ma reggeli, 6:45-ös térképén az látható, hogy már csak a déli országrészben hull a hó. A havazást a következő napokban hideg váltja fel.
Már Kékestetőn is hóágyúznak
Már Kékestetőn is hóágyúznak
Tegnap reggel még csak 1 cm havat jelentett az OMSZ kékestetői állomása, ez a mennyiség tegnap estére már 8 cm vastagra hízott. A ma reggeli adatok szerint ez a mennyiség nem változott. Kékestetőn továbbra is 8 cm vastag a hó, mindez mínusz 7,1 fokos hőmérséklet mellett.
Havazott Kékestetőn. | Fotó: 2018.11.27.
Havazott Kékestetőn. | Fotó: 2018.11.27.
Hideg volt este a Bakonyban is. Az eplényi síterep tetején reggel 7-kor még mínusz 4-5 fokot mutatott a hőmérő, de éjszaka a völgyben sem volt melegebb mínusz 2 foknál. Az eplényiek kihasználták a hideget és a hegytetőn beindították a hóágyúkat, így most már szépen fehérlik mindkét lift hegyállomásának környéke.
Eplény, a négyüléses hegyállomásánál
Eplény, a négyüléses hegyállomásánál
Eplény, ma reggel a völgyben
Eplény, ma reggel a völgyben
Mától fokozatosan megszűnik a havazás, és hidegebbre fordul az időjárásunk. A mínusz hőmérsékletek egészen a hétvégéig maradnak, majd átmeneti és gyenge enyhülés után a következő hétvégére ismét visszatérhet a hideg.
Webkamera, Mátraszentistván
Webkamera, Mátraszentistván
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.