Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kékestető, Bükk, Normafa: megérkezett a havazás!

2018.11.19. Bata Attila

Ahogy azt előre megjósolták a meteorológusok hétfő reggelre megérkezett a havazás hegyeinkbe. Úgy tűnik, hogy a jóslat másik része is beválik, hiszen nagy mennyiségű havazásra nem számíthatunk, a legtöbb helyen hólepel jelenti majd a legnagyobb vastagságot, de a lényeg: közelít a tél és a síszezon!
Kékestető webkamera
Kékestető webkamera
Havazás, havas eső és hó váltakozva hull az országban, amely jól látszik partnerünk, az Időkép, reggel 6:51-kor készült térképén.

Az Időkép térképe ma reggel 6:51-kor
Az Időkép térképe ma reggel 6:51-kor
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy webkameráink idén először már olyan mennyiségű havat is rögzítettek, amely rövid időre megmarad a talajon. Íme, néhány hazai webkamera ma reggelről:

Mátraszentistván Sípark
Mátraszentistván Sípark
Bánkút ma reggel
Bánkút ma reggel
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.