Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kínában bikiniben didergő csajokkal kezdik a szezont

2016.12.11. Bata Attila

Már a korábbi években is több kritika érte a kínai síterepeket, amelyek a szezonkezdeti ünnepségeket csak úgy tudták elképzelni, hogy hidegben didergő bikinis lányokat állítanak a fotósok kamerái elé. Úgy látszik, hogy erről a szokásukról az idén sem tudnak lemondani.
Kína északkeleti részén található a közel nyolcmillió lakosú Csangcsun városa, amely Csilin tartománya székhelye. A belvárostól kb. 40 kilométerre található a Lianhua síközpont, amely bikiniben pózoló lányokkal indította meg a szezont. A képen is látható, hogy a hidegben didergő lányoknak még a szponzor dobozos italát is szorongatniuk kellett a kezükben.

Lassan már divattá válik Kínában a bikinis lányok szerepeltetése a síterepeken. Volt ahol külön bikinis szépségversenyt rendeztek számukra, volt ahol bikiniben kellett csúszniuk és volt ahol csak pózolniuk. Ezek a szokások azért az európai síterepeken sem teljesen ismeretlenek, de itt általában meghagyják tavasz végére, amikor a napsugarak már kellemesebb szögben érik a fedetlen bőrfelületet. Ezzel szemben a kínaiak inkább a szezon elejei bikinis marketingre esküsznek, novembertől januárig.

Azt azért jegyezzük meg, hogy az egyenjogúság nevében a férfiak is levetkőzhettek félmeztelenre, ők legalább csúsztak is egyet-kettőt.


Szezonnyitó fesztivál a síterepen
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.