Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Több pálya síelhető a közös Kitzbühel bérlettel

2008.10.03. Bata Attila

Több pálya síelhető a közös Kitzbühel bérlettel A Kitzbühel és környékére érvényes síbérlet az idei szezontól jelentősen kinőtte magát. Mostantól néhány salzburg tartományi síterepre pl. Saalbach-Hinterglemm vagy Kaprun-Zell am See, is érvényes lesz. Létrejött Ausztria második legnagyobb területre érvényes bérlete.
A Kitzbüheler Alpen AllStarCard ezentúl már 1081 kilométer hosszú sípályára lesz érvényes, amellyel a második legnagyobbnak számít Ausztriában, és csak a Salzburg Super Ski Card előzi meg a maga 2200 kilométerével. Mostantól Tiroltól Salzburg tartományig az alábbi síterepekre lesz érvényes a bérlet:
  • Kitzbühel
  • SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
  • Schneewinkel
  • Hochtal Wildschönau
  • Alpbachtal
  • Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang
  • Zell am See-Kaprun ( Kitzsteinhorn gleccserrel együtt)
Az egész szezonra érvényes bérlet december 5-ig kedvezményesen váltható, felnőttek részére 497 euróért, a teljes ár december 5. után 555 euró. Érdekesség, hogy napijegy, illetve többnapos bérlet is kapható. Az egynapos jegy 43 euróba, a hatnapos bérlet 204 euróba kerül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.