Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös bérlet nyolc francia síközpont pályáira

2008.10.08. Bata Attila

Közös bérlet nyolc francia síközpont pályáira Európa legnagyobb síterepet üzemeltető vállalata, a Compagnie des Alpes cég, közös bérletet bocsát ki az idei szezontól, amely nyolc francia síközpontra, de azt is mondhatnánk, hogy 13 francia síterepre lesz érvényes. A bérleteket előre is meg lehet vásárolni az interneten.
A közös bérlet az interneten már indulás előtt megvásárolható. A regisztrációnál meg kell adni a bankszámlaszámot, és 32 euró regisztrációs díj ellenében postán kiküldik az egész szezonra érvényes bérletet – 24 órán belül. A bérlet használatáért utólag kell fizetni, mint egy hitelkártya működik.

A liftkapuknál elhelyezett leolvasók továbbítják az adatokat, tehát amennyit síeltünk, annyit kell fizetni, és mindezt csak utólag. Mint a hitelkártyáknál, itt is csak a következő hónap elején vonják le a lesíelt napok árát. Aki többet síel, annak megérheti az árát, hiszen a rendszer a listaárnál 15 százalékkal olcsóbban számolja a napokat (kivétel a februári csúcsszezon, itt csak 10%), sőt egyes helyeken a szombati napra akár 25 százalék kedvezményt ad. Így a 32 eurós regisztrációs díj akár le is síelhető.

Érdekesség, hogy egy regisztrációval akár négy bérletet is lehet igényelni, akkor az összes költséget arra az egy számlára terhelik, amely pl. családoknál praktikus lehet. A bérletek október 1-től a következő év szeptember végéig érvényesek.

A Holiski névre keresztelt bérlet az alábbi síközpontokra vagy síterepekre érvényes:
  • Espace Killy (Tignes és Val d'Isère)
  • Les Arcs/Peisey Vallandry
  • La Plagne
  • Paradiski (Les Arcs/Peisey-Vallandry és La Plagne)
  • Méribel Alpina
  • Les Menuires
  • Le Grand Massif (Flaine, Samoëns, Morillon, Les Carroz, Sixt Fer à Cheval)
  • Serre Chevalier
További információ angol és francia nyelven a www.holiski.com weboldalon.
 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.