Menü ≡

Kiváló hóviszonyok mellett edzenek az osztrákok

2020.11.20. | Szerző: Stani
Nagyszerű edzőpályát sikerült az hochgurgli (Tirol) pályakezelőknek összehozni. Az osztrákok csapatkapitánya szerint jobbak a feltételek, mint az ilyenkor szokásos coloradói edzéseken vagy versenyeken.
h i r d e t é s
Bár az osztrák síterepek december 6-ig bezártak a nagyközönség előtt, az edzések nem álltak le. Az osztrákok mellett több nemzetközi sícsapat is élvezi a profin előkészített pályákat. Jelenleg öt síterepen folynak edzések; Salzburgban Reiteralmon, Tirolban Kitzbühelben, Pitztal gleccseren, Zillertalban és Hochgurglban.

Utóbbi helyen az osztrák férfi alpesi válogatott tartja edzéseit, a csapat egészen decemberig lefoglalta a lejtőt. A pálya a 3000 méteres Wurmkogeltől indul és csaknem 130 km/h-ás sebességet érnek el rajta a sportolók. Az év ezen időszakában nem emlékszem ilyen tökéletes hóviszonyokra, áradozik Vincent Kriechmayr osztrák lesikló.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ausztriában az október meglehetősen téliesen alakult, havazás havazást követett és a magasabb síterepek sok havat is tudtak gyártani. November elejével pompás őszi idő köszöntött be véget nem érő napsütéssel, így kellően kompakt pályák várják a versenyzőket.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »