Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kora reggeli, tömeg előtti síelés a Csorba-tó felett

2016.12.17. Bata Attila

Az alpesi síterepekhez hasonlóan tavaly óta már a Magas-Tátrában is bevezették annak a lehetőségét, hogy a leratrakolt, érintetlen lejtőket kereső síelők még a tömeg megérkezte előtt kipróbálhassák a pályákat. Az alábbi képek ma reggel készültek a Csorba-tó feletti pályákon.
A Magas-Tátrában a Csorba-tónál és Tátralomnicon vehető igénybe az un. Fresh Tracks szolgáltatás, amelynek az a lényege, hogy külön jeggyel már reggel 7-től lehet a lifteket és a pályákat használni. Tehát van időnk arra, hogy a tömeg megjelenése előtt érintetlen pályákon síeljünk.

A szolgáltatás jelenleg a Csorba-tónál elérhető, a Lomnici-nyereg megnyitására még várni kell. Az érdeklődők hetente kétszer (kedden és szombaton) vághatnak neki a tömeg előtt. A ma reggeli csúszás külön szerencséje volt, hogy a Csorba-tónál mától lehet síelni a hosszú pályát (Solisko). Bővebb információk a szolgáltatásról a vt.sk oldalon találhatóak.

A hétvégén jelentősen megnőtt a nyitva tartó síterepek száma Szlovákiában. A múlt heti 20-ról mára közel 50-re emelkedett a számuk. Az ismertebb síterepek közül ezen a hétvégén fogadja az első vendégeit Malino Brdo (Rózsahegy), Martin és Tále.

KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel FIS csillagcsillagcsillag
Magas-Tátra egyik legszebb részén, a Csorba-tó közelében található a fenyőerdővel övezett Hotel Fis, a télen is, nyáron is üzemelő négyüléses felvonótól mindössze 150 méterre. A hotelben pezsgőfürdő, többféle szauna és fitneszterem várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.