Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes bérletek márciustól a Tátrában

2009.02.19. Bata Attila

Kedvezményes bérletek márciustól a Tátrában A közös üzemeltetőhöz tartozó Alacsony- és Magas-Tátra síterepeit márciustól már közös bérlettel is lehet használni egészen a szezon végéig. A tavaszi bérlet érvényes többek között Chopok mindkét oldalára, valamint Tátralomnic környékének pályáira, ahol gyakran még májusban is lehet síelni.
A Tavaszi Bérletnek elkeresztelt konstrukció keretében 2-től 7-napig érvényes bérleteket lehet venni, a legjobban akkor járunk, ha hétnaposat vásárolunk, amely 91 euróba kerül, így egy nap tátrai síelés már 13 euróból kijön. A síbérletek az alábbi sícentrumokra érvényesek: Chopok-észak és Chopok-dél, Tatranská Lomnica (Tátralomnic), Jamy, Starý Smokovec (Ótátrafüred), Jakubkova lúka és Liptovská Teplička.

A kétnapos felnőtt jegy 38, a háromnapos 57, a négynapos 64, az ötnapos 69, a hatnapos 78, és a hétnapos 91 euróba kerül. A tavaszi bérletet nem kötelező egymást követő napokon felhasználni, megvásárolni az érvényesség első napjától, azaz 2009. március 9-től lehet a felsorolt síterepek pénztáraiban vagy az interneten.

A hóviszonyok miatt nem kell nagyon aggódni, hiszen a korábbi gyengébb havas szezonok alatt is május közepéig lehetett síelni a Lomnici-nyeregben, és tavaly Chopok-délen is nyitva voltak a pályák április második feléig.
KOMMENTEK

Szállástippek
Jasná Deluxe Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Luxus faházak a Zahradky ülőlift alsó állomásának közvetlen közelében, a sípályák mellett. Igényesen és modernül berendezett standard és deluxe 4-6 fős apartmanok önellátással!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Chopok csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, színvonalas, 158 ágyas, családközpontú wellness szálloda Jasna sífelvonóitól 3 km-re a Déményfalvi-völgyben. Szolgáltatásai: nagymedence, szaunák, fitneszterem, bowling, étterem, bár, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.