Menü ≡

Kreischberg: az új sílift kabinjai már a helyükre kerültek!

2021.10.21. | Szerző: Bata Attila
Folyamatosan figyelemmel követjük a magyarok által is kedvelt stájerországi síterep legnagyobb fejlesztését. A körülbelül 40 millió eurós beruházás a héten újabb mérföldkőhöz érkezett: az összes 10 személyes kabint feltették a drótkötélre.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Szerdán, közel egy hónap alatt, a 181 darab kabin utolsó darabját is felfüggesztették a drótkötélre. Az új kabinokban sokkal kényelmesebben utazhatunk, mint a korábbi ülőliften, de leginkább a megnövekedett kapacitás számít, vagyis hamarabb fogynak majd el a sorok a lift előtt. Az új lift átadásától a síterep nem vár hatalmas ugrást a látogatók számában, terveik szerint a vendégek száma folyamatosan fog emelkedni szezononként, pont annyival, hogy a környék "elbírja".
Ausztriában november 15-től lép életbe a síterepeken az un. 3G-szabály. A síterepeket csak a beoltottak, vagy a betegségből felépültek, vagy a frissen tesztelt vendégek használhatják. A zárt liftekben, mint az új kreischbergi kabinosban is, kötelező lesz a maszk viselete. A lifteken nem lesz létszámkorlátozás, vagyis a 10 személyes új liften tízen utazhatnak egyszerre.
2021.10.23. 13:16:38 nyugiba
Már várom, mikor utazhatok rajta.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »