Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischberg: az új sílift kabinjai már a helyükre kerültek!

2021.10.21. Bata Attila

Folyamatosan figyelemmel követjük a magyarok által is kedvelt stájerországi síterep legnagyobb fejlesztését. A körülbelül 40 millió eurós beruházás a héten újabb mérföldkőhöz érkezett: az összes 10 személyes kabint feltették a drótkötélre.
Szerdán, közel egy hónap alatt, a 181 darab kabin utolsó darabját is felfüggesztették a drótkötélre. Az új kabinokban sokkal kényelmesebben utazhatunk, mint a korábbi ülőliften, de leginkább a megnövekedett kapacitás számít, vagyis hamarabb fogynak majd el a sorok a lift előtt. Az új lift átadásától a síterep nem vár hatalmas ugrást a látogatók számában, terveik szerint a vendégek száma folyamatosan fog emelkedni szezononként, pont annyival, hogy a környék "elbírja".
Ausztriában november 15-től lép életbe a síterepeken az un. 3G-szabály. A síterepeket csak a beoltottak, vagy a betegségből felépültek, vagy a frissen tesztelt vendégek használhatják. A zárt liftekben, mint az új kreischbergi kabinosban is, kötelező lesz a maszk viselete. A lifteken nem lesz létszámkorlátozás, vagyis a 10 személyes új liften tízen utazhatnak egyszerre.
KOMMENTEK
nyugiba | 2021.10.23. 13:16
Már várom, mikor utazhatok rajta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Kreischberg Suiten
Újszerű szálláshely Kreischbergen, pár percre gyalogosan a kis kabinos lift alsó állomásától. 2-6 fős, önellátásos, tágas, modern apartmanok saját infraszaunával, parkolóval és wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.