Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischbergi VB: ingyenes YouTube közvetítés

2014.10.16. Bata Attila

Eldőlt, hogy a sportág történetében először, a rajongók ingyenesen követhetik majd a világbajnokságok közvetítéseit a YouTube csatornákon keresztül. A közeli Kreischberg síterepén 2015 januárjában freestyle és snowboard világbajnokságokat rendeznek.
Az is rendkívülinek számít, hogy két sportág egyszerre rendezze a világbajnokságát. 2015. január 15. és 25. között a közeli Kreischberg síterepén egyszerre rendezik meg a snowbordosok és a freestyle síelők világbajnokságát. A közös rendezésnek előnyei is lehetnek, a másik sportág szurkolótábora is bekapcsolódhat a közvetítésekben, új rajongókat kaphat mindkét sportág és növekedhet a népszerűségük.

Freestyle síelés. Best of 2003/2004
Az illetékes szövetségek és a közvetítési jogokat birtokló cég megegyeztek egymással, így az egész világon élőben lehet majd követni az eseményeket. Két YouTube csatornán, HD minőségben, angol nyelvű kommentátorokkal közvetítik majd mindkét eseményt. Kissé üröm az örömben, hogy ez a megállapodás egyedül Ausztriára nem vonatkozik, így itt csak a helyi tévében megy majd az adás. Tehát az Ausztriában síelő magyar rajongóknak le kell majd mondaniuk az élő YouTube közvetítésekről.

Kreischberg hagyományosan a magyar síelők és hódeszkások egyik kedvenc terepe, így januárban sokan akár élőben, a helyszínen is megtekinthetik a látványos versenyeket. A világbajnokságra 45 országból várnak versenyzőket. Múlt héten megkezdődött a visszaszámlálás, már kevesebb, mint 100 nap van a rendezvény kezdetéig.

A versenyeket itt és itt fogják közvetíteni.
KOMMENTEK
zjuhasz | 2014.10.22. 08:10
Az internetadó miatt lehet, hogy nekünk is..... :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Relax Resort Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
2008-ban épült modern, színvonalas szálloda a kreischbergi pályák tövében, kb. 150 méterre a kabinos lifttől! A 6. emeleten található, panorámás wellness szolgáltatásai: élménymedence, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.