Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Krimi: repülőgép ütött el a síelőt a kék pályán

2015.03.13. | Szerző: Bata Attila
Hihetetlen és majdnem végzetes baleset történt a franciaországi Avoriaz síterepén tegnap. Egy kisrepülőgép kényszerleszállást hajtott végre a síterep egyik kék pályáján. A pilóta szerencsésen kikerülte a fákat, a lift drótkötelét, egy gyerekcsoportot a pályán, de egy lengyel síelőt elütött a repülőgép propellerével.
h i r d e t é s
A síterep szóvivője szerint csodával határos, hogy nem történt végzetes katasztrófa tegnap reggel Avoriazban. Egy négyszemélyes kisrepülőgép fedélzetén a pilótával és két utassal kényszerleszállást hajtott végre a síterepen reggel 10 óra környékén.

A pilótának sikerült kikerülnie a közeli lift drótkábelét, a környező fákat, majd a pályán egy gyerekcsoportot is. A szintén talpakon csúszó repülőgépnek nem sikerült kikerülnie egy 55 éves lengyel síelőt, akit hátulról talált el a gép propellere. A lengyel hölgyet azonnal kórházba szállították, ahol a hírek szerint „majdnem amputálni” kellett a karját.

A baleset idején, a reggeli órákban, viszonylag kevesen voltak ezen a népszerű pályán. A síterep szóvivője szerint még belegondolni is rossz, mi lett volna, ha ez az eset egy zsúfolt vasárnap délután történik.

2015.03.13. 07:48:38 csabor
Atya ég! A legközelebbi amivel találkozni lehet az a tengeralattjáró?
A propeller azért nagyon kemény, az olyan, mint a sonkaszeletelő.
2015.03.13. 11:43:25 foldesjimko
Nem találok szavakat!
2015.03.13. 21:57:43 minerel
de szépen letette...
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »