Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lego figurák a gyerekek kedvencei a lengyel síterepen

2022.02.14. Bata Attila

Februárban ritka látványossággal bővült Białka Tatrzańska pályája. Ezúttal a gyerekre gondoltak elsősorban, amikor az egyik pálya mellett a Lego kb. 160 centiméter magas figuráit állították ki.
A Lego már korábban piacra dobott olyan készletet, amelyből egy teljes síterepet lehet építeni. Többen építettek már belőle ismertebb sífelvonókat vagy kabinos lifteket. Ezúttal maguk a Lego figurák kerültek ki a síterepre "életnagyságban", ha a kb. 160 centimétereseket ennek lehet mondani.
Białka Tatrzańska egyik síliftje mellett egész februárban láthatók a foglalkozásokat bemutató Lego bábuk. Egy űrhajós, egy tűzoltó és a pálya közepén a síelők "sebességét mérő" rendőr.
A pályáról külön Lego térkép is készült, a gyerekek akár gyalog is felfedezhetik a bábukat és közös fényképet készíthetnek velük. A Lego figurák február 27-ig maradnak a pálya mellett. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Hotel Harnas csillagcsillagcsillag
Felnőttbarát, modern szálloda Bukowina Tatrzańska síterep közelében (500 m) és számos más zakopanei síterep vonzáskörzetében. Szobák reggelivel, á la carte étterem, valamint felár ellenében termálfürdő belépő is igényelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.