Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lindsey Vonn elválik férjétől

2011.11.29. Lipiczky Ágnes

Lindsey Vonn elválik férjétől Lindsey C. Kildow néven ismerte meg a sívilág, 2007 szeptemberétől, vagyis az egykori alpesi síző Thomas Vonn-nal kötött házassága óta Lindsey Vonn néven jegyezte sikereit a világsajtó. A nagy szerelem, a négy évnyi házasság azonban véget ért...
A nagy szerelem, a négy évnyi házasság azonban véget ért – ezt jelentette be Aspenben Lindsey Vonn, aki elmondta: kezdeményezik a válást férjével, aki egyben edzője is volt a háromszoros összetett Világkupa-győztes versenyzőnek.

"Nagy szomorúsággal jelentem be, hogy kezdeményeztük a válást Thomassal - mondta a versenyző. - Nagyon nehéz időszak ez a magánéletemben és bízom benne, hogy a média és a rajongóim is tiszteletben tartják a döntésünket és az ügy magán jellegét. Az elkövetkező időszakban az Egyesült Államok sícsapatával edzek együtt és várom a szezon további részét."

Lindsey Vonn szombaton a 12. helyen zárt óriásműlesiklásban, majd hátsérülésére hivatkozva nem állt rajthoz a vasárnapi műlesiklásban.
KOMMENTEK
csabeszka | 2011.11.30. 10:22
Sajnos az ismert embereknél ritka a jó házassság, de azt kell mondanom, hogy a ,,hétköznapi" embereknél is egyre ritkább: jelenleg Magyarországon 60 % a válási arány, és a fennmaradó 40 % nagy részéről sem gondolom, hogy jól működne! Pár év múlva, ahogy eltűnik a varázs a felek főleg egymás mellett élnek és nem egymással főként a férfiak hibájából (írom ezt férfiként és házasként)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.