Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vonn igent mondott a táncra!

2011.11.09. Lipiczky Ágnes

Vonn igent mondott a táncra! A háromszoros összetett Világkupa-győztes és olimpiai bajnok Lindsey Vonn tinédzser évei az edzésekkel és a versenyzéssel teltek, és nem tudott részt venni a középiskolai bálokban. De most visszatért a múltba, s szakított rá időt!
Lindsey Vonn, aki a november 27-28-i aspeni Világkupa-versenyre készül, az elmúlt időszakban Vailben edzőtáborozott az amerikai csapattal. Lindsey vaili születésű, és ezen idő alatt megragadta az alkalmat, hogy meglátogassa egykori iskoláját a vaili Sí és Snowboard Akadémiát. Vonn a sok gratuláció mellett egy kedves felkérést is elfogadott: a 16 esztendős északi síző, Parker McDonald partnerének invitálta a Vonn tiszteletére rendezett iskolai bálba.

"Amikor Parker megkérdezett nagyon helyes volt, izgatott és rendkívül udvarias, így természetesen IGENT mondtam - újságolta el Vonn a Facebook-on rajongóinak. - Az iskolai éveim alatt sosem volt lehetőségem elmenni táncolni, így nagyon izgatott voltam az este miatt."

"Úgy gondoltam, randiznom kellene... És ott volt Lindsey Vonn. Megkértem őt!"
- mesélte Parker McDonald a Vail Daily-nek. - Ő elsétált az ebédlőben az asztalom mellett, én meg egyszerűen csak nekiszegeztem a kérdést."
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.