Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Livigno: új pálya, amit azonnal kipróbálnánk

2017.02.24. | Szerző: Bata Attila
Az olaszországi Livigno nemcsak az adómentes vásárlás miatt vonzza a magyar síelőket is, hanem a környék sípályáira sem lesz panasz. A síterep egyre változatosabbá szeretné tenni a pályákat, a múlt héten adták át a hegyikerékpárosok ösvényét lekoppintó új pályát, amely fantasztikusan néz ki a fényképeken.
Elég furcsa, ha a filmek mintájára egy síterep is trilógiákban gondolkozik, de ha ilyen eredménye van, mint az olasz síterepen, akkor nincs azzal semmi gond. Először elkészült a Beach (freestyle zóna), majd a Forest (egy pálya az erdőn keresztül), majd múlt héten átadták a barlangot, a Cave névre hallgató új pályát. Teljes nevén The Cave Skiflowcross, amelynek kialakítását a hegyikerékpárosok pályája ihlette.

A régi boardercross helyén kialakított pálya kanyarulatai és ugratói hóból épültek. Néhány mesterséges akadály is várja a síelőket és snowboardosokat a pályán, de ezeket felfújható gumiból építették be, hogy ne okozzanak sérüléseket.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A síterep egyre jobban figyel a hegyikerékpárosokra is. A tervekben szerepel egy hosszabb pályarendszer kiépítése, amelyből tavaly nyáron már elkészült 45 kilométer. A különböző nehézségű pályákból összeállított TuttiFrutti néven reklámozott pályarendszer egy nap alatt is teljesíthető.

2017.02.24. 06:53:51 Peter Szekely
https://m.facebook.com/story.php?st...ory_fbid=1622111784483292...

Jo moka, tegnap probaltuk ki
2017.02.24. 09:14:24 marculak1
Érdekes... Talan nem annyira friss infó...
Tavaly már sieltünk ezen a palyan:-)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 403 vendég és 25 regisztrált felhasználó látogatja.