Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Loser: ismét bérletcsoportot váltott a stájer síterep

2016.11.04. Bata Attila

A tavalyi szezon egyik váratlan lépése az volt, hogy Loser síterepe otthagyta a "hómacikat" (Schneebären) és átpártolt Dachstein West terepcsoportjához. Az idei szezontól minden a régiben, egyéves kitérő után Loser visszatér az egykori szövetségesei közé.
Loser, Stájerország
Loser, Stájerország
A Schneebären régió visszakapta elkóborolt tagját, Die Tauplitz, Ski Rieseralm, Planneralm és Kaiserau mellé visszatér Loser az idei szezontól. Ebben egy ideig nem is lesz változás, hiszen a tagok ötéves szerződést kötöttek a visszatérő sítereppel.

Nem az a legnagyobb változás a bérletcsoport életében az idén. A Schneebären régió síterepei teljes jogú tagjává váltak a Salzburger Super Ski Card bérletcsoportnak is. Az idén tiroli és stájer terepekkel bővülő SSSC így már 2750 kilométernyi pályára kínál síbérletet.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Narzissendorf Zloam
A stájer Salzkammergut közepén, mindössze néhány percre a Grundlsee -től fekszik Narzissendorf Zloam üdülőfalu. Klasszikus alpesi stílusban épült, legfeljebb 12 fős nyaralók és apartmanok saját szaunával, közvetlenül a síliftek mellett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Altaussee-Loser
A bájos üdülőfalu összesen 7 db ÚJ maximum 10 fős önellátós házikóval várja vendégeit, közvetlenül Loser síterepe mellett, a Sandling Jet felvonónál.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AlpenParks - Hagan Lodge csillagcsillagcsillagcsillag
62 db modern, fából készült hütte várja vendégeit közvetlenül az Altaussee-Loser síterepen. A Hagan Lodge 4-féle szállástípussal rendelkezik, többségük saját szaunával felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.