Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ma átadják az új kétüléses liftet Eplényben

2018.02.09. Bata Attila

Újabb fejezetéhez érkezett a síterep fejlesztése a Bakonyban. A tervek szerint a mai napon adják át a Síaréna új ülőliftjét, valamint a mellette található új sípályát, amely a régi 7-es pálya meghosszabbítása és kibővítése, valamint átnevezése A7-re.
Az új lift völgyállomása
Az új lift völgyállomása
2009 decemberében adták át a négyszemélyes ülőliftet Eplényben. Csaknem nyolc évvel később, hazánk síterepei közül elsőként, megépítették a második ülőliftet is. Az új liftet, amely a Páros Csillag névre hallgat, ma délelőtt adják át a nagyközönségnek.

Tegnapi felvételek
Az előző szezonokban sokan megkedvelték a hetes pályát. A kezdők és családosok részére optimális pályát az üzemeltetők meghosszabbították és mellé teljes hosszban egy új liftet építettek. Az új lift óránként akár 1580 utast is tud szállítani a kb. egy kilométer hosszú úton. A hegyállomás és a völgyállomás között 126 méter szintkülönbséget tesznek meg a kétszemélyes székek.

Tegnapi felvételek
Az utóbbi napokban az üzemeltetők szorgosan hóágyúztak, hogy az új pálya teljes hosszában és 50 méteres szélességében használható legyen. A pályát sikerült előkészíteni, így pénteken egy rövid sajtótájékoztató után délelőtt 11-kor ünnepélyesen is felavatják az új felvonót.
KOMMENTEK
minerel | 2018.02.09. 19:57
Ilyen van a Rosenen is ami lerohadt nem? :-D

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.