Menü ≡

Ma átadják az új kétüléses liftet Eplényben

2018.02.09. | Szerző: Bata Attila
Újabb fejezetéhez érkezett a síterep fejlesztése a Bakonyban. A tervek szerint a mai napon adják át a Síaréna új ülőliftjét, valamint a mellette található új sípályát, amely a régi 7-es pálya meghosszabbítása és kibővítése, valamint átnevezése A7-re.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
2009 decemberében adták át a négyszemélyes ülőliftet Eplényben. Csaknem nyolc évvel később, hazánk síterepei közül elsőként, megépítették a második ülőliftet is. Az új liftet, amely a Páros Csillag névre hallgat, ma délelőtt adják át a nagyközönségnek.

Tegnapi felvételek
Az előző szezonokban sokan megkedvelték a hetes pályát. A kezdők és családosok részére optimális pályát az üzemeltetők meghosszabbították és mellé teljes hosszban egy új liftet építettek. Az új lift óránként akár 1580 utast is tud szállítani a kb. egy kilométer hosszú úton. A hegyállomás és a völgyállomás között 126 méter szintkülönbséget tesznek meg a kétszemélyes székek.

Tegnapi felvételek
Az utóbbi napokban az üzemeltetők szorgosan hóágyúztak, hogy az új pálya teljes hosszában és 50 méteres szélességében használható legyen. A pályát sikerült előkészíteni, így pénteken egy rövid sajtótájékoztató után délelőtt 11-kor ünnepélyesen is felavatják az új felvonót.
2018.02.09. 19:57:58 minerel
Ilyen van a Rosenen is ami lerohadt nem? :-D
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »