Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ma indul a szezon Ukrajna legnagyobb síterepén, Bukovelben

2022.12.22. sielok.hu

December 22-én elindul a 2022/23-as síszezon Bukovelben. A jelenlegi helyzetben ez egy kisebb csoda, de tisztán látszik, hogy minden hátráltató körülmény ellenére a síterep üzemeltetői azon dolgoznak, hogy létrehozzák a Kárpátokban a nyugalom szigetét, ahol bárki megpihenhet.
Bukovel - a nyugalom és béke szigete
Bukovel - a nyugalom és béke szigete
Hiszen ne feledkezzünk el azokról, akik a háború kitörése után el kellett, hogy hagyják az otthonaikat, de Ukrajnában maradtak. Vagy azokról, akik hadköteles korúak és nem mehetnek külföldre. Bukovelben nekik is lehetőségük lesz egy kis kikapcsolódásra. - írja közleményében a travelbukovel.hu.

December 22-én a 2, 2R, 5, 7, és 12 számú liftek indulnak. el. A pályák közül pedig ezek a kék pályák lesznek síelhetőek: 2C, B, 7A, 5B, 5A, 12B. A liftek és pályák 8:30-tól 16.30-ig üzemelnek. Esti síelés is lesz a 7-es pályán 15.00-19:30-ig. Az éttermek egy része is megnyitott már és december 16-tól a VODA Wellness is vár mindenkit.
Voda Wellness Centrum Bukovelben (kép: Travelbukovel.hu 2021. január)
Voda Wellness Centrum Bukovelben (kép: Travelbukovel.hu 2021. január)
Fel vannak készülve az áramszünetekre generátorokkal, de hogy ez a gyakorlatban hogyan működik, az majd csak most fog kiderülni. Él a remény, hogy a helyzet Ukrajna nyugati részén stabil marad, a síközpont pedig üzemelni tud úgy is, hogy az ország másik felében háború dúl.
Bukovel - szezonnyitás 2021 decemberében
Bukovel - szezonnyitás 2021 decemberében
Lakatos Dániel, a Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület elnöke azt írja: "Egyelőre mi sem adtuk fel, hogy a tavaly elhalasztott március eleji szervezett utazásunkat bepótoljuk. Addig is, a síterep nyitásának napján elindulunk Ukrajnába és elvisszük azt az egy kisbusznyi adományt, melyet utasaink gyűjtöttek össze az elmúlt egy hétben. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget, a helyszínről jelentkezünk."
KOMMENTEK
Gletscher7 | 2022.12.26. 06:09
Szuper. Mi repülővel ( Bejátszik egy G5, nem kell kártyás törzsutas ...) mennénk szilveszterre, így jön össze a csapat.
Működik már az Ivano-Frankivszk reptér?
Februárban lebombázták a Ivano-Frankivszk repteret, ami Bukoveltől 100 km, illetve megszüntették a hadiállapotot?
Béke van már?
tipp a szervezőknek: szórólapokkal lepjétek meg a határon érkező azokat, akik a háború kitörése után el kellett, hogy hagyják az otthonaikat, de Ukrajnában maradtak. Vagy azokat, akik hadköteles korúak és nem mehetnek külföldre.
Jó havat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.