Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától ismét lehet síelni Eplényben!

2023.01.30. Bata Attila

A korábbi napokban a sípályák felső részét sikerült behavazni a hóágyúkkal. Az elmúlt időszakban a hőmérséklet a völgyben is kellően alacsonyra süllyed, hogy betudták indítani a hóágyúkat és befejezni az A1-es pálya alsó részét is.
Az Síaréna Vibe Park vasárnap esti közleményében jelentette be a mai nyitást. A hétvégén kb. 40 hóágyúval gyártották a havat. Jó hír, hogy az A7-es pálya teteje is elkészült, annak az alsó részéről még hiányzik a megfelelő hómennyiség, de hamarosan az is elkészülhet.
Az A7-es pálya tegnap délben
A mai napon 10 órától beindítják a négyszemélyes liftet. A pályák közül az A1, az A7 felső része, a Q3, és a T1 lift melletti tanpálya üzemel. Amennyiben végeznek az A7-es pálya alsó szakaszával, úgy a kétszemélyes ülőlift is beindul.

Eplénnyel együtt elvileg három hazai síterepen lehet síelni. Mátraszentistván szintén üzemel. Az elvileg megjegyzés annak szól, hogy Bánkúton hétfőn szünnapot tartanak, és keddtől várják a síelőket.

Frissítés

Délután az A7-es pályát teljes hosszban megnyitották, és a kétszemélyes liftet is beindították.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.